Toimintaa ja yhdessäoloa eläkeläisille

Diakoniatyön toiminta kokoaa eläkeikäisiä raumalaisia yhteen eri puolilla Raumaa. Ryhmät antavat mahdollisuuden virkistyä Jumalan sanan, yhdessäolon ja kahvittelun merkeissä. Ryhmiä ohjaa joko diakoniatyöntekijä, vapaaehtoistyöntekijä tai molemmat. Varttuneelle väelle järjestetään myös monenlaista ryhmätoimintaa, retkiä, leiripäiviä sekä eläkeläisten leiri. Lue lisää säännöllisesti kokoontuvista ryhmistä.

Diakoninen vanhustyö

Diakoninen vanhustyö tarjoaa mahdollisuuden luottamuksellisiin keskusteluihin hengellisistä ja henkilökohtaisista asioista. Diakoniatyöntekijän voi pyytää myös kotikäynnille. 

Kymppiluokka on varttuneen väen opintopiiri 

Kymppiluokka tarjoaa mielenkiintoisia luentoja, elokuvia ja retkiä kaikille kiinnostuneille. Kymppiluokka kokoontuu yleensä joka toinen viikko Meriristissä tiistaisin. Joka toinen viikko järjestetään elokuvaesitys Iso-Hannussa tai matka. Kymppiluokan ohjelman löydät säännöllisesti kokoontuvien ryhmien ja piirien sivulta.

Vetäjinä Jukka Purhonen ja Tapani Erämaja.

Iki-ihmisten keskustelupiiri

Iki-ihmisten keskustelupiirissä kokoonnutaan viikoittain eri luentojen ääreen. Iki-ihmisten keskustelupiirin ohjelman löydät säännöllisesti kokoontuvien ryhmien ja piirien sivulta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tällä hetkellä toimintaa vetätävät kerhoisäntä Raimo Vuoristo ja kerhoemäntä Leena Suominen. Päiväkerhon järjestelyissä ja toteutuksessa mukana myös muita seurakunnanvapaaehtoisia.

vanhus kävelee lumisella tiellä

Ota yhteyttä

Johtava kappalainen
Rauman seurakunta
Kirkkokatu 2
26100 Rauma