Köysi, josta muodostuu sydän.

Apua ja tukea elämääsi

Jokaisella meistä on joskus sellainen elämäntilanne, että tarvitsee apua ja tukea. Voit ottaa yhteyttä seurakunnan työntekijään kun haluat jutella, tai jos tarvitset apua arjen keskelle.

Palveleva puhelin

Kirkon valtakunnallinen palveleva puhelin numerossa 0400 22 11 80 tarjoaa soittajalle mahdollisuuden purkaa mieltä painavia asioita puhelimitse nimettömänä.

Palveleva puhelin on avoinna joka päivä klo 18-24.  (Operaattorisi veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaan pvm/mpm)

Päivystävä pappi

Rauman seurakunnan päivystävän papin tavoitat puhelimella joka päivä klo 9-20 numerosta 044 769 1301.

Kirkon keskusteluapu

Kirkon keskusteluapu on sinua varten, kun kaipaat henkistä tai hengellistä tukea. Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä. Palvelua saa soittamalla, chatillä, nettikirjeellä tai perinteisen kirjepostin kautta. Kirkon keskusteluapu - evl.fi

Poikkea kahville ja aamiaiselle

Seurakunnalla on oma olohuone, Franciscus-talo, joka on avoinna arkisin. TOISTAISEKSI SULJETTU PANDEMIAN VUOKSI. Voit poiketa käymään, juoda kupin kahvia, jutella ja viivähtää hetken.