Köysi, josta muodostuu sydän.

Apua ja tukea elämääsi

Jokaisella meistä on joskus sellainen elämäntilanne, että tarvitsee apua ja tukea. Voit ottaa yhteyttä seurakunnan työntekijään kun haluat jutella, tai jos tarvitset apua arjen keskelle.

Palveleva puhelin

Palveleva puhelin numerossa 0400 22 11 80 tarjoaa soittajalle mahdollisuuden purkaa mieltä painavia asioita puhelimitse nimettömänä.

Päivystävä pappi

Päivystävän papin tavoitat puhelimella joka päivä klo 9 - 20 numerosta 044 769 1301.

Poikkea kahville ja aamiaiselle

Seurakunnalla on oma olohuone, Franciscus-talo, joka on avoinna arkisin. TOISTAISEKSI SULJETTU PANDEMIAN VUOKSI. Voit poiketa käymään, juoda kupin kahvia, jutella ja viivähtää hetken.

Henkinen hyvinvointi on monipuolista mielen terveyttä. On paljon hyvinvointia tukevia seikkoja, mutta myös asioita jotka horjuttavat sitä. Toisinaan voi tulla tilanne, jolloin saattaa kysellä oman elämän mielekkyyttä. Tällaisista ajatuksista kannattaa jutella jonkun kanssa.

Henkinen hyvinvointi