Parisuhteen syyshuolto

Kuten koneet, myös parisuhteesi tarvitsee syyshuoltoa. Parisuhteen syyshuolto pitää sisällään kolme luentoa:

• Avaimia parisuhteen vuorovaikutukseen
  • Oivalluksia parisuhteen tunnetaitoihin
  • Perustyökaluja parisuhteen ristiriitoihin

Luentojen lisäksi syyshuoltoon kuuluu parisuhteen huoltolauantai. Huoltolauantaina työskennellään oman parin kanssa ja työstetään luennoilla käsiteltyjä asioita käytännön tehtävien avulla.

Voit osallistua mille luennolle tahansa ja osallistua parisuhteen huoltopäivänä yhteen tai kaikkiin teemoihin.

Parisuhteen syyshuolto on tarjoitettu kaikenikäisille pariskunnille. Luentojen jälkeen kahvitarjoilu.
Luennot järjestetään Kuapplassa, Jokikatu 5. Parisuhteen syyshuolto on maksuton.

Syyshuollon luennot:

ke 3.10 klo 18-19

Avaimia parisuhteen vuorovaikutukseen

Avain avaa oven. Mitkä ovat puhumisen ja kuuntelemisen avaimet?

Ja mihin kaikkeen hyvä vuorovaikutus avaa ovia parisuhteessa? Luento herättää ajatuksia ja

tarjoaa konkreettisia työkaluja kehittää omaa vuorovaikutusta puolison kanssa.

ti 9.10 klo 18-19

Oivalluksia parisuhteen tunnetaitoihin

Tunnetaidot ovat samalla tavalla kehitettäviä taitoja kuin monet fyysisetkin taidot.

Mitkä ovat neljä tunnetaitoa? Luento avaa tunteiden maailmaa käytännönläheisellä tavalla

ja antaa työkaluja tunnetaitojen vahvistamiseen parisuhteessa.

ke 17.10 klo 18-19

Perustyökaluja parisuhteen ristiriitoihin

Ristiriitojen käsitteleminen rakentavalla tavalla on yksi haastavimmista asioista parisuhteessa.

Mitä hiomapaperi, mitta tai vatupassi tarkoittavat työkaluina ristiriitojen ratkaisemisessa?

Käytännönläheinen luento tarjoaa konkreettisia toimintaideoita parisuhteen ristiriitoihin.

Parisuhteen huoltolauantai 20.10. klo 10-18

Klo 10-12 Kuuntelemisen ja puhumisen avaimiin liittyviä tehtäviä
Klo 12-13 Ruokatauko (ei järjestettyä ruokailua)
Klo 13-15.30 Tunnetaitojen harjoittelua oman parin kanssa
Kahvitauko
Klo 16-18 Ristiriitatyökaluihin tutustumista käytännön harjoitusten kautta

Voitte osallistua koko päivään tai haluamiinne teemoihin. Lastenhoito järjestetään tarvittaessa.

Ilmoittautuminen

Luennoille ei tarvitse ilmoittautua. Huoltolauantaihin voi ilmoittautua luennoilla ja tekstiviestillä numeroon 044 769 1442. Ilmoitathan myös, jos tarvitsette lastenhoitoa huoltolauantain aikana.

Vs. johtava perheneuvoja
Postiosoite: Kirkkokatu 2