Avoimet työpaikat

Haemme kesäteologeja

Sairaalasielunhoidon kesäteologi ajalle 29.5.–14.8.2024

Työ koostuu pääosin sielunhoitokeskusteluista. Sairaalapastorin antama perehdytys antaa kesäteologille valmiuden itsenäiseen työskentelyyn sairaalapastorin kesäloman sijaisena. Sairaalasielunhoidon kesäteologilta odotamme kokemusta sielunhoidosta ja oma-aloitteista työotetta. Arvostamme sairaalasielunhoidon soveltavia opintoja.

Rippikoulutyöhön ja yleiseen seurakuntatyöhön neljä kesäteologia ajalle 29.5.–14.8.2024

Raumalla on rippikouluille omat leirikeskukset. Leirivapaat ja -päivärahat maksetaan KirVesTesin mukaisesti. Raumalla suuri osa ikäluokasta käy rippikoulun, joten jokaiselle kesäteologille tulee kesään 2–3 rippikoululeiriä. Näiden lisäksi työ sisältää jonkin verran yleistä seurakuntatyötä ja jumalanpalveluselämää. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kyvyn työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä. Näiden lisäksi hyvät valmiudet ja osaaminen rippikoulutyön, jumalanpalveluselämän sekä yleisen seurakuntatyönkin tehtävistä katsotaan eduksi.

 

Palkkaus vaativuusryhmän 501 vähimmäispalkka + kokemuslisä. Virkaan valitun tulee olla konfirmoitu, Suomen ev. lut. kirkon jäsen. Raumalta on mahdollista vuokrata asunto.
 

Tiedustelut:

Rippikoulutyö ja yleinen seurakuntatyö: Oppilaitospastori Milla Voudinlehto puh. 044 769 1288 tai milla.voudinlehto@evl.fi

 

Sairaalasielunhoito: Sairaalapastori vs. Maria Ollila puh. 040 686 7708 tai maria.ollila@evl.fi

 

Hakemukset liitteineen sähköpostilla 20.12.2023 mennessä.

Viestin otsikoksi ”Kesäteologi”

Sairaalasielunhoidon osalta: maria.ollila@evl.fi.

Rippikoulu- ja yleinen seurakuntatyö: milla.voudinlehto@evl.fi.

Haastattelut etäyhteyksin: sairaalasielunhoitoon hakevilla.

Tul snääki föleihi Rauma seorkuntta!