Joulutapahtumat Raumalla

Ihmisiä astumassa sisään joulukirkkoon.

Joulukirkot ja Joulun ajan hartaudet

Livelähetyksiä YouTubessa pääset seuraamaan täältä, livelähetykset -sivun kautta.

Ti 21.12. Tuomaanpäivän hartaus Pyhän Ristin kirkossa klo 8

Jouluaatto perjantai 24.12.2021

Jouluaaton hartaus Pyhän Ristin kirkossa klo 12.15. Hartauden toimittavat Valtteri Virta ja Annamaria Lehto. Mukana Rauman Mieslaulajat ja Rauman Työväen Mieslaulajat. Hartaus on kuunneltavissa Radio Ramonasta.

Jouluhartaus Monnan kappelissa klo 13 ja 14. Mukana klo 13 Jukka Purhonen ja Saara Kukko, klo 14 Riitta Granroth ja Saara Kukko.

Jouluhartaus Kaaron seurakuntakodilla klo 14. Mukana Lotta Hatakka ja Leena Kivi.

Joulun perhehartaus Haappusten kirkkosalissa klo 15-16. Mukana Ilkka Riihimäki ja Annamaria Lehto.

Aattohartaus Pyhän Ristin kirkossa klo 16. Armas Maasalon jouluvesper.

Aattokirkko Lapin kirkossa klo 16. Liturgia ja saarna: Jukka Purhonen. Kanttori: Saara Kukko.

Aattohartaus Kodisjoen kirkossa klo 17. Liturgia ja saarna: Olavi Saurio. Kanttori: Annamaria Lehto.

Jouluyön messu Pyhän Ristin kirkossa klo 23. Liturgia: Milla Voudinlehto. Saarna: Emilia Kallioniemi. Kanttori: Leena Kivi

Jouluyön messu Lapin kirkossa klo 23.30. Liturgia ja saarna: Olavi Saurio

Joulupäivä lauantai 25.12.2021

Jouluaamun kirkko Pyhän Ristin kirkossa klo 8. Mukana Ulla Vuori, Ilkka Riihimäki, ja Saara Kukko. Jouluaamun voi kuunnella Radio Ramonasta.

Joulukirkko Lapin kirkossa klo 8. Liturgia ja saarna: Olavi Saurio. Kanttori: Annamaria Lehto.

Joulukirkko Unajan seurakuntakodissa klo 8. Mukana Markku Mikkola ja Timo Katila.

Meriristin jouluaamun palvelus klo 10. Liturgia ja saarna: Ulla Vuori. Kanttori: Saara Kukko.

Joulupäivän jumalanpalvelus Vermuntilassa klo 10-12. Mukana Markku Mikkola, Annamaria Lehto. Kirkkokahvit.

Vanhan käsikirjan joulun ehtoollisjumalanpalvelus Lapin kirkossa klo 11. Toimitetaan 1700-luvun käsi- ja virsikirjan mukaan.

Tapaninpäivä sunnuntai 26.12.2021

Su 26.12. Vanhan käsikirjan messu Pyhän Ristin kirkossa klo 10. Liturgia ja saarna: Olavi Saurio. Kanttori: Leena Kivi. Toimitetaan 1700-luvun käsi- ja virsikirjan mukaan. Kuunneltavissa Radio Ramonassa.

Tervetuloa yhteiseen Tapaninpäivän viettoon!
Su 26.12. Jouluista yhdessäoloa Franciscus-talolla Luostarinkatu 1, klo 12-16.

Tutustu Rauman seurakunnan tapahtumiin tapahtumakalenterissa. Tapahtumakalenteriin pääset tästä linkistä.

Seimihaaste

Osallistu seimihaasteeseen! Lue lisää täältä.

Lasten ja perheiden joulutapahtumat

Jouluiset puuhapajat "kirkon tonttumuorien" kanssa Pyhän Ristin kirkossa ja pihapiirissä. ma 13.12.- ke 15.12. klo 9.30-11.30 ja 13.15 sekä pe 17.12. klo 9.30-11.30 Ohjelmassa askartelua, muskaria, joulukertomusta, leikkiä, jumppaa, kirkonrotta Kaapriel ja muuta jouluista.

Lauantaina 18.12. joulupaja klo 10-14 Pyhän Ristin kirkossa ja kirkon pihapiirissä. Perheiden joululeffa, Tähti klo 12.

Lasten Kauneimmat joululaulut 18.12. Pyhän Ristin kirkossa klo 14-15.

Siunattua adventtia Sinulle!

Tervetuloa konsertteihin ja Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksiin!  Käytössä on koronapassi. (ei alle 16-v)

Poimintoja tulevista joulukonserteista:

Rauma Fliggatten Göör, ke 1.12. klo 18 Pyhä Ristin kirkko. Vapaa pääsy, ohjelma 10,-

Sekakuoro Lapponian joululauluilta, to 2.12. klo 18.30 Lapin seurakuntakoti

Musiikkiopiston vaskisoittajien joulukonsertti, pe 3.12. klo 18 Nuortentalo

Joulun majataloilta, Pekka Simojoki & EtCetera, la 4.12. klo 18 Pyhän Ristin kirkko

Helsingin Barokkiorkesteri: Brandenburgilaiskonsertot, ke 8.12. klo 19 Pyhän Ristin kirkossa, maksullinen.

Lumivalkeaa-joulukonsertti, Jaana Lammi & Pasi Flodström, to 9.12. klo 19

Pyhän Ristin kirkko. Vapaa pääsy, ohjelma 15,-

Kamarikuoro Ankkurin Joulun odotuksessa -joulukonsertti YOU TUBE pe 10.12. klo 19 livestriimauksena seurakunnan You Tube -kanavalla.

Me käymme joulun viettohon -joulukonsertti su 12.12. klo 18 Lapin kirkossa. Sauli Ahvenjärvi ja Saara Kukko. Vapaa pääsy.

Rauma Mieslaulajien joulukonsertti ma 13.12. klo 18 Pyhän Ristin kirkossa.

Tule rakkaus ihmisrintaan -konsertti ke 15.12. klo 19 Kodisjoen kirkossa, Saara Kukko ja Piia Eskola. Vapaa pääsy.

Franciscus-kuoron Kauneimmat Joululaulut to 16.12. klo 18 Pyhän Ristin kirkossa.

Rauman kamarikuoron Joulu enkelten -konsertti pe 17.12. klo 19 Pyhän Ristin kirkossa. Vapaa pääsy, ohjelma 15,-

Impromptumin joulukonsertti la 18.12. klo 18 Pyhän Ristin kirkossa. Vapaa pääsy, ohjelma 15,-

Mus. opiston lauluoppilaiden konsertti ma 20.12. klo 18 Nuortentalossa, vapaa pääsy.

Taivas sylissäni – Aarne Pelkosen konsertti ke 22.12. klo 19 Pyhän Ristin kirkossa. Ohjelmamaksu.

Katso livelähetyksiä ja livetaltiointeja Rauman seurakunnan YouTube-kanavan Livelähetykset-soittolistalta!