Lapsi ylhäältä kuvattuna. Lapsen edessä värikylpymaalaus.

Eväitä kasvuun

Eväitä kasvuun - Lapset ja perheet Rauman seurakunnassa

Tervetuloa mukaan seurakunnan kerhoihin, muskareihin, perhemessuihin tai vaikkapa kristilliseen värikylpyyn!

Seurakunnan varhaiskasvatus on kristillisestä uskosta ja siihen liittyvistä arvoista nousevaa kasvatuksellista vuorovaikutusta sekä kumppanuutta. Se on läsnäoloa ja rinnakkaineloa perheen ja seurakunnan välillä sekä avointa kaikkien kotien lapsille.

Koululaisten toiminnasta voit lukea lisää täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.)

Ilmoittautuminen toimintavuoden 2022-2023 kerhoihin (alkaa 1.4.)

PäiväkerhotLinkki avautuu uudessa välilehdessä 2022-2023: Ilmoittaudu päiväkerhoon tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

PerhekerhotLinkki avautuu uudessa välilehdessä 2022-2023: Ilmoittaudu perhekerhoihin tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

KirkkomuskaritLinkki avautuu uudessa välilehdessä vauvoille ja perheille 2022-2023: Ilmoittaudu Vauva- ja Taaperomuskareihin tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä 20.4. klo 8.00 alkaen.

Ilmoittaudu Perhemuskareihin tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä 20.4. klo 8.00 alkaen.

Vauvojen värikylvyt  täydennetään tähän kevään edetessä. Ilmoittautumisen ajankohdista tiedotetaan

Instagramissa ja Facebookissa.

Ilmoittautuminen kevään 2022 kerhoihin

Kirkon kerhoihin voit ilmoittautua myös kesken toimikauden. Kysymyksiin vastaa Tiina Kaukonen p. 044 7691 227.

"Enemmän kuin tietoa, lapsi tarvitsee aikuisen aikaa.
Enemmän kuin opetusta, lapsi tarvitsee leikkiä.
Enemmän kuin virikkeitä, lapsi tarvitsee
rakkautta ja hiljaisuutta.
Enemmän kuin taitojensa ja tietojensa mittaamista,
lapsi tarvitsee hyväksymistä,
hyväksytyksi tulemista sellaisena kuin on,
ei sellaisena kuin toivoisimme hänen olevan."

Rauman seurakunnan toiminta syksyllä 2022

Ajankohtaiset tiedot jumalanpalveluksista, kirkollisia toimituksista sekä lasten, nuorten ja perheiden toiminnasta löytyvät verkkosivuiltamme tapahtumakalenterista.

Seurakunnan syysesitteessä on kattavasti tietoa syksyn tapahtumista, raamattupiireistä, kerhoista ja musiikkitoiminnasta. Voit lukea esitteen tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja