Joululauluja jäähallissa

Joululauluja jäähallissa

Kivikylän areena

Tunnelmalliset joululaulut soivat Rauman jäähallissa!

Torstaina 20.12. Kivikylän Areenalla on luvassa tunnelmallista joulun odotusta joululaulujen merkeissä. Rauman Lukko, Rauman seurakunta, Rauma Poikasoittokunta, Karin koulun musiikkiluokat ja Franciscus-kuoro toteuttavat jouluisen tunnelman Kivikylän Areenalle 20.12. Lukko-Tappara ottelun yhteydessä.

Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, sillä klo 17.45 ylätorilla aloittavat esiintymään Rauman poikasoittokunta ja Karin koulun musiikkiluokat. Klo 18.10 eteenpäin ylätorilla esiintymistä jatkaa Franciscus-kuoro.

Alkuseremoniassa Poikasoittokunnan ja kuorojen säestyksellä lauletaan yhteislauluna "Joulupuu on rakennettu" rauman giälellä.

Ensimmäisellä erätauolla kentän puolella jouluiset yhteislaulut jatkuvat samalla kokoonpanolla.
Toisella erätauolla ylätorilla esiintyy Franciscus-kuoro.

Edellyttää lippua illan peliin.

Kortelan Jyrkänkallio, Veljentie 12 Rauma

Kauneimmat Joululaulut Jyrkänkallio

Joulun odotusta yhdessä laulaen. Glögitarjoilu.

Kaukolan kylätalo, Narvintie 30, Lappi

Kauneimmat Joululaulut Kaukolan kylätalolla

Joulun odotusta ja tunnelmaa yhdessä laulaen ja jutustellen.

Kaaron seurakuntakoti

Kauneimmat joululaulut ja Lucian päivän juhla

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan Kaaron koulun Lucia-kulkuetta, laulamaan Kauneimpia joululauluja, kuuntelemaan lauluyhtye Impromptumia ja nauttimaan Kaaron kyläyhdistyksen tarjoamaa glögiä!