Pyhän Ristin kirkko

Tahdon! Milloin te sanoitte niin? 10, 20 vai 30-vuotta sitten? Onko siitä teillä vielä paljon kauemmin? Onneksi olkoon ja tervetuloa kiittämään kuluneista vuosikymmenistä! Messussa 7.7. klo 10 siunataan tasakymppiparit kirkon alttarilla. Messun jälkeen kaikille avoin hääkakkukahvitus pienellä juhlaohjelmalla seurakuntatalolla.

Toimittavat ja mukana ovat Sofia Valli, Taneli Ala-Opas, Jukka Purhonen, Hanna Rienoja
Virret 819, 704, 126, 312, 392 ja 221

Pyhän Ristin kirkko

Non Stop -vihkipäivä

Naimisiin 19.9.2019? Rauman seurakunta järjestää non stop-häätapahtuman, jossa vihkimisen voi toimittaa pienelläkin joukolla ja rennolla otteella. Seurakunta tarjoaa hääkakkukahvit seurakuntatalolla vihkipareille ja vieraille. Parit vihitään perinteikkäässä Pyhän Ristin kirkossa.

Rauman seurakunta on järjestänyt viime vuosina useita non-stop-häätapahtumia, joiden suosio on ollut suuri. Nytkin on varauduttu useaan vihkivuoroon.
Vuorot varataan etukäteen kirkkoherranvirastosta, kuten myös lyhyt keskusteluaika juuri ennen vihkimistä. Kahvitukseen osallistuvien vieraiden määrä on hyvä ilmoittaa. Muistathan, että avioliiton esteiden tutkinta on käynnistettävä kirkkoherranvirastossa vähintään viikkoa ennen vihkimistä. Vihkipäivän vihkiajat varataan kirkkoherranviraston kautta maanantaihin 9.9.2019 mennessä.

Tiedusteluihin vastaa Rauman kirkkoherranvirasto. Vihkivuorojen varaukset: kirkkoherranvirasto p. 02 8377 5300.