Vapaaehtoistyö Rauman seurakunnassa

Vapaaehtoistyössä voit auttaa ja ilahduttaa muita. Seurakunnassa on erilaisia tehtäviä - oman tilanteesi mukaan voit olla vapaaehtoistyössä kertaluonteisesti tai säännöllisesti vaikka viikoittain tai kuukausittain.

Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille tehkää se heille.

Helpoimmin pääset vapaaehtoistehtäviin mukaan ilmoittautumalla sähköisesti vapaaehtoistyösivustolla. Vapaaehtoistyö.fi -sivustolla voit myös tutustua tarjolla oleviin vapaaehtoistehtäviin.

Tervetuloa mukaan - tehdään hyvä mieli yhdessä!

Naiset katsovat yhdessä kirjaa ja hymyilevät

Apukädet - apua arjen askareisiin

Rauman seurakunnan vapaaehtoisiin apukäsiin voit ottaa yhteyttä jos tarvitset lyhytkestoista apua arjen askareisiin. Apukädet auttavat kertaluonteisissa pienissä kodin töissä kuten lampun vaihdossa, mankeloinnissa, silittämisessä, vaatteiden korjauksessa ja muissa pienissä korjaustöissä.

Ota yhteyttä päivystysnumeroon 044 769 1457 maanantaista torstaihin klo 11 - 13.

Haluatko tarjota apuasi?

Ilmoittaudu mukaan Apukäsiin tai muihin vapaaehtoistehtäviin vapaaehtoistyö.fi -palvelun kautta!

Vapaaehtoistyö ja lähimmäispalvelu Rauma