Avoimet työpaikat

Rauman seurakunta etsii KESÄTEOLOGEJA

Rauman seurakunta hakee 3-4 kesäteologia määräaikaiseen virkaan yleiseen seurakuntatyöhön ajalle 27.5.–18.8.2019 sekä yhtä kesäteologia määräaikaiseen virkaan sairaalasielunhoitoon ajalle 3.6.–18.8.2019.

Yleinen seurakuntatyö sisältää niin rippikoulutyötä kuin monipuolista seurakuntatyötäkin (jumalanpalvelukset, hartaudet, onnittelukäynnit yms.). Raumalla on rippikouluille omat, toimivat leirikeskukset. Leirivapaat ja -päivärahat kuuluvat asiaan.

Yleisen seurakuntatyön kesäteologeilta odotamme avoimuutta, ennakkoluulottomuutta ja kiinnostusta monipuoliseen seurakuntatyöhän sekä valmiutta rippikoulutyöhön ja leirielämään.

Sairaalasielunhoidon työkenttään kuuluu Rauman aluesairaalan lisäksi muutama vanhainkoti. Työkenttä jaetaan päätoimisen sairaalapastorin kanssa, mutta hänen kesälomansa ajan kesäteologi hoitaa sen yksin. Työ painottuu henkilökohtaisiin keskusteluihin sekä laitoshartauksien pitämiseen. Etusijalla ovat hakijat, jotka ovat suorittaneet soveltavat opinnot sairaalasielunhoidossa.

Virat ovat määräaikaisia, palkkaus vaativuusryhmän 501 mukaisesti. Tarvittaessa seurakunta voi järjestää kohtuuhintaisen majoituksen kesäksi.

Tiedustelut:

Yleinen seurakuntatyö: Rippikoulupastori Valtteri Virta puh. 044 769 1295 tai valtteri.virta@evl.fi

Sairaalasielunhoito: Sairaalapastori Sari Järnfors

puh. 044 769 1299 tai sari.jarnfors@evl.fi

Hakemukset liitteineen s-postilla 30.11.2018 mennessä.

Yleisen seurakuntatyön osalta: valtteri.virta@evl.fi.
Viestin otsikoksi ”kesäteologi”

Sairaalasielunhoidon osalta: sari.jarnfors@evl.fi.