Avoimet työpaikat

Pappi lukee kirjaa

Seurakuntamestari

Rauman seurakunta hakee seurakuntamestaria työsuhteeseen, joka on toistaiseksi voimassa oleva.

Seurakuntamestarin päätehtäviä ovat jumalanpalveluksista ja kirkollisista toimituksista huolehtiminen. Tehtäviin kuuluvat myös puhtaanapito- ja asiakaspalvelutehtävät sekä muut vahtimestaripalvelutehtävät.

Seurakuntamestarin lähiesimiehenä toimii ylivahtimestari ja hän työskentelee osana seurakunnan vahtimestari- ja siivoustoimea.

Seurakuntamestarin tehtävään valitulla tulee olla tehtävään soveltuva tutkinto (suntion ammattitutkinto tai seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinto) tai sitoutuminen sen suorittamiseen työn ohessa. Häneltä edellytetään myös seurakuntatyön tuntemusta.

Tehtävään valittavan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen (KL 6:13,2). Tehtävän palkkaus määräytyy kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaatimusryhmän 402 mukaan. Työssä noudatetaan jaksotyöaikaa 116,15 kolmen viikon jaksoissa.

Työsuhde alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Seurakuntamestarin tehtävän hakuaika on 12.10.2019 klo 15.00 saakka. Hakemukset osoitetaan kirkkoneuvostolle ja lähetetään osoitteeseen Rauman seurakunta, Kirkkokatu 2, 26100 Rauma. Kuoreen tunnus ”Seurakuntamestari”.

Lisätietoja antaa ylivahtimestari Helena Lindahl, puh. 044 769 1323, helena.lindahl@evl.fi.