Avoimet työpaikat

Sairaalasielunhoidon kesäteologi ajalle 30.5.–14.8.2022

Sairaalasielunhoidon työ sisältää sielunhoitokeskusteluja, hartauksia ja onnittelukäyntejä. Sairaalapastorin antama perehdytys antaa kesäteologille valmiuden itsenäiseen työskentelyyn sairaalapastorin kesäloman sijaisena. Sairaalasielunhoidon kesäteologilta odotamme kokemusta sielunhoidosta ja oma-aloitteista työotetta. Etusijalla ovat hakijat, jotka ovat suorittaneet soveltavat opinnot sairaalasielunhoidossa.

Rippikoulutyöhön ja yleiseen seurakuntatyöhön kolme kesäteologia ajalle 1.6.–14.8.2022 ja yksi kesäteologi ajalle 1.6. –31.7.2022

Raumalla on rippikouluille omat, toimivat leirikeskukset. Leirivapaat ja -päivärahat kuuluvat asiaan. Raumalla suuri osa ikäluokasta käy rippikoulun, joten jokaiselle kesäteologille tulee kesään 2–3 rippikoululeiriä. Niiden lisäksi pääset tekemään yleistä seurakuntatyötä ja jumalanpalveluselämää. Työ vaatii hyvät vuorovaikutustaidot ja kyvyn työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä. Näiden lisäksi hyvät valmiudet ja osaaminen rippikoulutyön, jumalanpalveluselämän sekä yleisen seurakuntatyönkin tehtävistä katsotaan eduksi.

Kaikki kesäteologien virat ovat määräaikaisia ja palkkaus vaativuusryhmän 501 mukainen. Tarvittaessa seurakunta voi järjestää kohtuuhintaisen majoituksen kesäksi.

Tiedustelut:

Rippikoulutyö ja yleinen seurakuntatyö: Rippikoulupastori Lotta Hatakka puh. 044 769 1291 tai lotta.hatakka@evl.fi

Sairaalasielunhoito: Sairaalapastori Sari Järnfors

puh. 044 769 1299 tai sari.jarnfors@evl.fi

Hakemukset liitteineen sähköpostilla 3.11.2021 mennessä.

Viestin otsikoksi ”Kesäteologi”

Sairaalasielunhoidon osalta: sari.jarnfors@evl.fi.

Rippikoulu- ja yleinen seurakuntatyö: lotta.hatakka@evl.fi.

Haastattelut etäyhteyksin: sairaalasielunhoitoon hakevilla 11.11., rippikoulutyön ja yleisen seurakuntatyön kesäteologiksi hakevilla 19.11.

Tul snääki föleihi Rauma seorkuntta!

Pappi lukee kirjaa