Avoimet työpaikat

Tul snääki föleihi Rauma seorkuntta!

Hautaustoimen työnjohtaja

Rauman seurakunta hakee hautaustoimen työnjohtajaa työsuhteeseen, joka on toistaiseksi voimassa oleva.

Hautaustoimen työnjohtajan päätehtäviä ovat hautausmaatyöntekijöiden ja kausityöntekijöiden työnteon ja työajan valvominen ja ohjaaminen. Työnjohtajan tehtävänä on huolehtia seurakunnan hoitoon annettujen hautojen hoidosta, hoitosopimuksista, laskutuksista ja asiakaspalvelusta. Tehtäviin kuuluu myös krematorion laskutuksesta, hautausmaiden hautakarttaohjelman ja karttojen päivityksistä huolehtiminen sekä muut työnjohtajalle erikseen määrätyt tehtävät. Työnjohtaja osallistuu tarvittaessa hautaustoimen työtehtäviin.

Hautaustoimen työnjohtajan lähiesimiehenä toimii ylipuutarhuri ja hän työskentelee osana seurakunnan hautaustoimea.

Hautaustoimen työnjohtajan tehtävään valitulla tulee olla tehtävään soveltuva puutarha-alan tai kaupallisen alan ammatillinen koulutus tai tutkinto sekä hyvä hautausmaa- ja/tai puutarha-alan työkokemus.

Tehtävän palkkaus määräytyy kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaatimusryhmän 403 mukaan.

Työsuhde alkaa 1.5.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hautaustoimen työnjohtajan tehtävän hakuaika on 10.3.2021 klo 15.00 saakka. Hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan kirkkoneuvostolle ja lähetetään osoitteeseen Rauman seurakunta, Kirkkokatu 2, 26100 Rauma. Kuoreen tunnus ”Hautaustoimen työnjohtaja” tai sähköpostilla rauma.seurakunta@evl.fi.

Lisätietoja antaa ylipuutarhuri Jouni Laaksonen, puh. 044 769 1411, jouni.laaksonen@evl.fi.

Pappi lukee kirjaa