Avoimet työpaikat

Tul snääki föleihi Rauma seorkuntta! 

Rauman seurakunnan kirkkoherra

Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli julistaa haettavaksi
Rauman seurakunnan kirkkoherran viran.

Kirkkoherra valitaan välillisellä vaalilla kirkkovaltuustossa. Lue lisää Rauman seurakunnan kirkkoherran viran hakuehdoista ja hakuohjeista Oikotie.fi -palvelussa. 

Kesäteologi (neljä tai viisi paikkaa)

Rauman seurakunta hakee määräaikaisiin virkoihin 4-5 kesäteologia, joista yksi työskentelee sairaalasielunhoidossa ja loput sekä rippikoulutyössä että yleisessä seurakuntatyössä, ajalle 31.5.–15.8.2021. 

Raumalla on rippikouluille omat, toimivat leirikeskukset. Leirivapaat ja -päivärahat kuuluvat asiaan. Yleinen seurakuntatyö sisältää monipuolisesti erilaisia seurakuntatyön muotoja. Toivomme kesäteologeilta valmiuksia ja osaamista niin jumalanpalveluselämään, yleisen seurakuntatyön tehtäviin kuin rippikoulutyöhön ja leirielämään. Odotamme kesäteologilta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä. 

Sairaalasielunhoidon työ sisältää pääasiassa sielunhoitokeskusteluita. Kesäteologi työskentelee aluksi yhdessä sairaalapastorin kanssa ja saa samalla perehdytyksen työskennelläkseen itsenäisesti sairaalapastorin kesäloman sijaisena. Sairaalasielunhoidon kesäteologilta odotamme kokemusta sielunhoidosta ja oma-aloitteista työotetta. Etusijalla ovat hakijat, jotka ovat suorittaneet soveltavat opinnot sairaalasielunhoidossa. 

Virat ovat määräaikaisia ja palkkaus vaativuusryhmän 501 mukainen. Tarvittaessa seurakunta voi järjestää kohtuuhintaisen majoituksen kesäksi.

Lisätiedot:

Rippikoulutyö ja yleinen seurakuntatyö: Rippikoulupastori Lotta Hatakka puh. 044 769 1291 tai lotta.hatakka@evl.fi

Sairaalasielunhoito: Sairaalapastori Sari Järnfors 
puh. 044 769 1299 tai sari.jarnfors@evl.fi

Hakemukset liitteineen s-postilla 18.11.2020 mennessä.
Viestin otsikoksi ”Kesäteologi”

Rippikoulutyön ja yleisen seurakuntatyön osalta: lotta.hatakka@evl.fi. 
Sairaalasielunhoidon osalta: sari.jarnfors@evl.fi.

Pappi lukee kirjaa