Kuvia median käyttöön

Kuvia seurakunnan kiinteistöistä, työntekijöistä, hautausmaista, luottamushenkilöistä tms. voit tiedustella viestintäpalveluista. Ota yhteyttä viestintäpäällikkö Kanerva Kuismaan tai viestintäsihteeri Kati Ruohoseen.

Pyhän Ristin kirkko 1

Pyhän Ristin kirkko 2

Lapin kirkko 1

Lapin kirkko 2

Kodisjoen kirkko 1

Kodisjoen kirkko 2

Kirkkoherra Valtteri Virta 1

Kirkkoherra Valtteri Virta 2

Rauman seurakunnan toiminta syksyllä 2022

Ajankohtaiset tiedot jumalanpalveluksista, kirkollisia toimituksista sekä lasten, nuorten ja perheiden toiminnasta löytyvät verkkosivuiltamme tapahtumakalenterista.

Seurakunnan syysesitteessä on kattavasti tietoa syksyn tapahtumista, raamattupiireistä, kerhoista ja musiikkitoiminnasta. Voit lukea esitteen tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Rauman seurakunta Twitterissä:

Rauman seurakunnan logot

Lataa tästä Rauman seurakunnan logot .png -muotoisina. Tutustuthan ennen logojen käyttöä Rauman seurakunnan graafiseen ohjeistukseen. Lisätietoja saat tarvittaessa viestinnästä (yhteystiedot sivun oikeassa laidassa).

Rauman seurakunnan logo mustalla tekstillä.

Rauman seurakunnan logo valkoisella tekstillä.

Piispojemme kolumneja ja haastatteluja

Kirkkoherra, lääninrovasti 1.1.2022-30.4.2026