Kuvia median käyttöön

Kuvia seurakunnan kiinteistöistä, työntekijöistä, hautausmaista, luottamushenkilöistä tms. voit tiedustella viestintäpalveluista. Ota yhteyttä viestintäpäällikkö Kanerva Kuismaan tai viestintäsihteeri Kati Ruohoseen.

Pyhän Ristin kirkko 1

Pyhän Ristin kirkko 2

Lapin kirkko 1

Lapin kirkko 2

Kodisjoen kirkko 1

Kodisjoen kirkko 2

Rauman seurakunnan toiminta keväällä 2022

Koronaepidemian vuoksi kokoontumisrajoitukset vaikuttavat toiminnan järjestämiseen ja esitteen painatushetkellä emme ole voineet aloittaa kevään 2022 toimintaa jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia sekä lasten ja nuorten toimintaa lukuun ottamatta.

Ajankohtaiset tiedot löytyvät verkkosivuiltamme Tule mukaan- ja Tapahtumat-välilehdiltä.

Lataa tästä itsellesi Rauman seurakunnan kevätesiteLinkki avautuu uudessa välilehdessä, jossa on mm. piirien ja kerhojen kokoontumisajat, leirien ajankohdat, konserttiaikataulut sekä yhteystietoja.

Rauman seurakunta Twitterissä:

Rauman seurakunnan logot

Lataa tästä Rauman seurakunnan logot .png -muotoisina. Tutustuthan ennen logojen käyttöä Rauman seurakunnan graafiseen ohjeistukseen. Lisätietoja saat tarvittaessa viestinnästä (yhteystiedot sivun oikeassa laidassa).

Rauman seurakunnan logo mustalla tekstillä.

Rauman seurakunnan logo valkoisella tekstillä.

Piispojemme kolumneja ja haastatteluja

Kirkkoherra, vs. lääninrovasti 1.1.-31.5.2022