Franssinmessu, ehtoollinen

Teemme yhdessä Franssinmessun

Franssinmessut ovat toistaiseksi peruttuja poikkeustilanteen vuoksi. Voit seurata Franssinmessun Instagram-tiliä tai tulla mukaan verkkomessuun YouTubessa ja Facebookissa.

Olisitko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan rentoon yhteisölliseen messuun? Mukaan on tervetullut jokainen - uskon asioiden etsijästä konkariin! Franssinmessu tahtoo omalta osaltaan olla vahvistamassa yhteisöllisyyttä Raumalla. Tilaisuus kestää noin tunnista puoleentoista ennen iltapalalle siirtymistä. Tervetuloa mukaan!

Franssinmessussa on Raamatun opetusta, rukousta, ehtoollisen sakramentti, lapsille omaa erillistä ohjelmaa sekä pientä iltapalaa kaikille messun jälkeen. Ytimessä on, hyvässä ilmapiirissä, Jumalan ja toisten ihmisten kohtaaminen. Tavoitteena on kasvaa yhdessä kristittyinä omassa elämässä, omaan tahtiin.

Messussa on vapaaehtoisvetoisia palvelutehtäviä. Haluaisitko sinä tulla mukaan palvelemaan toisia? Franssinmessun yhteisöllisyys tarkoittaa, että jokaisella, sinullakin, on jotakin annettavaa messuun. Siksi messu tehdään yhdessä, ja maallikoilla on aktiivinen rooli.

Tule seuraamaan Franssinmessun Instagram-tiliä @franssinmessu, jossa kuulet mitä tulossa ja menossa!

Lue lisää messusta: Franssinmessussa on rento tunnelma

YouTube-video