Franssinmessu, ehtoollinen

Teemme yhdessä Franssinmessun

Franssinmessut ovat perheystävällisiä ja rentoja messuja, joita vietetään Nuortentalolla (Hallikatu 12). Mukaan saavat tulla kaikki etsijästä konkariin. Tilaisuuksia vietetään pääsääntöisesti kuukauden toinen ja neljäs sunnuntai. Tervetuloa! 

Olisitko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan rentoon yhteisölliseen messuun? Mukaan on tervetullut jokainen - uskon asioiden etsijästä konkariin! Franssinmessu tahtoo omalta osaltaan olla vahvistamassa yhteisöllisyyttä Raumalla. Tilaisuus kestää noin tunnista puoleentoista ennen iltapalalle siirtymistä. Tervetuloa mukaan!

Vuoden 2021 syksystä olemme Nuortentalolla mutta teemme 3.10. vierailun Pyhän Ristin kirkkoon (Luostarinkatu 1).

Franssinmessussa on Raamatun opetusta, rukousta, ehtoollisen sakramentti, lapsille omaa tekemistä. Poikkeustilanteen takia tarjoamme perinteisen iltapalan sijasta pystökaffet kaikille messun jälkeen. Ytimessä on, hyvässä ilmapiirissä, Jumalan ja toisten ihmisten kohtaaminen. Tavoitteena on kasvaa yhdessä kristittyinä omassa elämässä, omaan tahtiin.

Messussa on vapaaehtoisvetoisia palvelutehtäviä. Haluaisitko sinä tulla mukaan palvelemaan toisia? Franssinmessun yhteisöllisyys tarkoittaa, että jokaisella, sinullakin, on jotakin annettavaa messuun. Siksi messu tehdään yhdessä, ja maallikoilla on aktiivinen rooli.

Lue lisää messusta: Franssinmessussa on rento tunnelma

YouTube-video