tuohuksia esirukousalttarilla

Rukous kantaa, hiljaisuus antaa voimaa

Retriitit ovat hiljentymistä varten. Päiväohjelmaan kuuluvat hetkirukoukset, ohjattu raamattumietiskely, ehtoollisen vietto, lepo ja ulkoilu. Retriitin ohjaaja voi pitää lyhyen virikepuheenvuoron johonkin retriittiin liittyvästä teemasta.

Monet ovat löytäneet lepoa, virkistystä ja uusia näkökulmia elämäänsä näistä viikonlopun kestävistä hiljaisuuden tapahtumista.
Seurakunta pitää huolta jäsenistään rukoilemalla heidän puolestaan. Alkuseurakunta sai elämännäkynsä ja -suuntansa keskustelusta Jumalan kanssa. Rukoilemalla pidettävä yhteys Jumalaan on edelleen seurakunnan kantava voima.

Rauman seurakunnan jäsenet voivat osallistua Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän järjestämiin retriitteihin. Tutustu tästä retriittitarjontaan.

taizé-risti