tuohuksia esirukousalttarilla

Rukous kantaa, hiljaisuus antaa voimaa

Retriitit ovat hiljentymistä varten. Päiväohjelmaan kuuluvat hetkirukoukset, ohjattu raamattumietiskely, ehtoollisen vietto, lepo ja ulkoilu. Retriitin ohjaaja voi pitää lyhyen virikepuheenvuoron johonkin retriittiin liittyvästä teemasta.

Monet ovat löytäneet lepoa, virkistystä ja uusia näkökulmia elämäänsä näistä viikonlopun kestävistä hiljaisuuden tapahtumista.
Seurakunta pitää huolta jäsenistään rukoilemalla heidän puolestaan. Alkuseurakunta sai elämännäkynsä ja -suuntansa keskustelusta Jumalan kanssa. Rukoilemalla pidettävä yhteys Jumalaan on edelleen seurakunnan kantava voima.

Rauman seurakunnan jäsenet voivat osallistua Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän järjestämiin retriitteihin. Tutustu tästä retriittitarjontaan.

taizé-risti

Kohti valoa –

Hiljaisuuden päivä

Su 25.11. klo 12-18

Meriristissä (Varhontie 14)

Laskeudumme hiljaisuuteen virikepuheen jälkeen. Nautimme keittolounaan, jonka jälkeen mahdollisuus lukea kirjallisuutta takkatulen ääressä, maalata, saunoa ja ulkoilla. Lopuksi vietämme hiljaisuuden messua, jossa levähdämme Jumalan läsnäolossa ja laulamme Taizén rukouslauluja. Messun jälkeen lähtökahvit.

Ilmoittautumiset 16.11. mennessä

Satu Salmiselle, satu.salminen@evl.fi, puh. 044-7691 287

tai Ulla Vuorelle, ulla.e.vuori@evl.fi, puh. 044 7691297.

Ateriamaksu 5 euroa maksetaan paikan päällä.

Tervetuloa hiljentymään yhdessä

ja etsimään voimaa pimeyden keskelle!