Kuappla

Kuoppla

Jokiranta 5, 26100 Rauma

Kuappla Vanhan Rauman suojelukohde, joka on tyylikkäästi peruskorjattu vanhaa rakennustyyliä vaalien. Päärakennuksessa on viihtyisät tilat n. 40 hengen tilaisuuksiin. Paikka on erityisen suosittu vuokratila pienimuotoisiin perhejuhliin.

Tilat on kalustettu kustavilaistyylisin kalustein. Pihapiirissä on entisestä navetasta tehty pieni asunto sekä pakarina toiminut piharakennus, jossa nyt on kirkkomusiikin toimistotilat.
Ajo-ohje: Kuappla sijaitsee Vanhassa Raumassa, Rauman ganaalin varrella. Autolla saapuessa auton voi pysäköidä esimerkiki Kirkkokadun varteen tai "kirkkoparkkiin" (Kirkkokatu 2, Pyhän Ristin kirkon lähellä oleva suuri parkkipaikka) ja kävellä pienen kävelysillan yli Kuapplaan.

Jokiranta 5, 26100 Rauma

De Vackraste Julsångerna

Vi sjunger samlade vid kaffebordet och får ännu en gång uppleva julens varma stämning.