Pyhän Ristin kirkon kastealttari

Lähetystyö Rauman seurakunnassa

Lähetys on Jumalan rakkauden välittämistä sanoin ja teoin kotona ja maailmalla.

Millä tavoin haluaisit olla mukana lähetystyössä seurakunnassamme? Mitä haluaisit tehdä, millaisista asioista tietää lisää?

Tässä muutama vinkki, miten voit jo nyt olla mukana seurakuntamme lähetystyössä:

• Rukoile lähetystyön puolesta
  • Tutustu seurakuntamme nimikkolähettien työhön maailmalla kirjeiden välityksellä
  • Tilaa maksuton Rengasposti sähköpostiisi tai paperisena postilaatikkoosi. Rengaspostista voit lukea nimikkolähettien tuoreimmat kuulumiset.
  • Tule lähetyspiiriin tai Käsillätekijät -talkooryhmään
  • Osallistu lähetysmyyjäisiin, -lounaille, -tempauksiin ja tilaisuuksiin
  • Tule talkoolaiseksi tapahtumiin esim. Kauneimmat Joululaulut -maratoniin
  • Voit ostaa Käsillätekijöiden tekemiä tuotteita Franciscus-talolta
  • Tue seurakunnan nimikkolähettejä tai ryhdy kummiksi lähetysjärjestön kautta
  • Tuo lahjasi käyttöön

Jeesus sanoi uudelleen: ”Rauha teille! niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minä teidät.” Joh 20:21

Kirkon lähetys eli missio perustuu kolmiyhteisen Jumalan lähetykseen, johon kaikki kristityt on kutsuttu. Se on kristittyjen maailman laajaa kumppanuutta, joka ei enää suuntaudu pohjoisesta etelään vaan kaikkialta kaikkialle.

Missio on kokonaisvaltaista. Siihen kuuluu sosiaalieettinen vastuu, heikoimpien puolesta puhuminen, profeetallinen toiminta ja evankeliumin julistaminen uskon synnyttämiseksi.

Lähetys on seurakunnan elämäntapa. Se on läsnä kaikessa mitä teemme, myös toimintaa ja taloutta koskevassa päätöksenteossa.

Rauman seurakunta myöntää talousarviomäärärahoistaan avustuksia lähetys- ja kansainväliseen diakoniatyöhön. Varat kanavoidaan kirkon lähetysjärjestöjen sekä Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Kirkon lähetystyön periaatteista löydät lisää tietoa kirkkohallituksen julkaisemasta Yhteinen todistus –asiakirjasta.

Lähetystyön koordinaattori
Postiosoite: Kirkkokatu 2