Lapin kappeliseurakunta

Lapin kappeliseurakunta käsittää vuoden 2008 asti toimineen itsenäisen Lapin seurakunnan alueen. Lapin kunnan liittyessä Raumaan, myös Lapin seurakunta liitettiin osaksi Rauman seurakuntaa vuoden 2009 alussa, ja seurakuntaan perustettiin entisen Lapin seurakunnan alueen käsittävä Lapin kappeliseurakunta.

Lapin kirkossa ei toimiteta koronaviruksesta aiheutuvien poikkeusolosuhteiden aikana jumalanpalveluksia. Seurakunnan jumalanpalvelukset välitetään Radio Ramonan ja nettiradion kautta Pyhän Ristin kirkosta.

Lapin kappeliseurakunnassa järjestetään paljon toimintaa eri ikäisille seurakuntalaisille. Tervetuloa mukaan! Tapahtumia voit selata tapahtumakalenterissa. Koronavirusepidemian aikana kokoavaa toimintaa ei ole.

Jos tarvitset apua ja tukea haastavaan elämäntilanteeseen, diakoniatyö toimii myös Lapin alueella.

Lapin kappeliseurakunnan videot

Rauman seurakunnan YouTubessa on myös Lapin kappeliseurakunnan videoita. Voit katsoa videoita tästä alta tai siirtymällä seurakunnan YouTube-tilille.