Laulava joulukortti soi jälleen

Laulava Joulukortti kiertää Lapin alueella tänäkin vuonna. Joulukorttien lähettäminen on vähentynyt vuosi vuodelta, vaikka se tuo muassaan hyvän mielen ja lähettäjän lämpimän ajatuksen. Mitä, jos muistaisitkin tänä vuonna jotakuta laulavalla joulukortilla? Tilaukset 27.11. alkaen. 

Laulavan joulukortin ostaja saa valita joululaulun, jonka lauluryhmä käy hänen ystävänsä, tuttavansa, naapurinsa tms. luona laulamassa. Lapin laulava joulukortti koostuu pappilan Ihme-ryhmässä käyvistä 5.- ja 6.-luokkalaisista tytöistä ja nuorisotyönohjaajista. Ryhmä kerää tempauksella rahaa hyväntekeväisyyteen. Laulajat eivät jää vierailemaan pidemmäksi aikaa vaan tuovat joulutervehdyksen vaikkapa joulusiivouksen keskelle.

Piirroskuva jossa lapset laulavat lumisateessa

Kuinka paljon laulava joulukortti maksaa?

Laulava tervehdys maksaa 10 euroa, ja maksu menee lyhentämättömänä tyttöjen valitsemaan avustuskohteeseen. Tervehdys maksetaan Rauman seurakunnan kolehtitilille FI80 1128 3000 3099 54 viestillä ”laulava joulukortti”.

Miten ja milloin laulava joulukortti liikkuu?

Laulava joulukortti kiertää Lapin keskustassa ja siitä Euran/Hinnerjoen suuntaan sunnuntaina 15.12. klo 14-18. Maanantaina 16.12. joulukortti liikkuu Lapin keskustassa ja siitä länteen, eli Kauklainen/ Murtamo suuntaan klo 17-19.30.

Joulukorttia tilatessasi voit toivoa aikaa, jolloin kortti toimitetaan perille, mutta toivottavaa on jonkinlainen aikahaarukka, jotta voimme suunnitella reitin mahdollisimman järkevästi. 

Lauluvaihtoehdot päivitetään tälle verkkosivulle 26.11. mennessä.

Tilausohjeet

Sannalta 044 769 1314 / sanna.laukkanen@evl.fi voi tiedustella lisää tai tilata laulavan joulukortin 27.11.-11.12., tai kunnes aikataulu on täysi. Tilatessasi tarvitset seuraavat tiedot:

  • Minkä laulun haluat laulettavan
  • kenelle ja missä osoitteessa
  • toivottu tervehdysaika sunnuntaina 15.12. klo 14-18 välillä tai  maanantaina 16.12. Klo 17-19.30 välillä.
  • oma nimesi ja puhelinnumerosi

Varmistathan, että kortin saaja on paikalla kortin saapuessa!  

Siunattua Joulun odotusta!