Lapsi ylhäältä kuvattuna. Lapsen edessä värikylpymaalaus.

Eväitä kasvuun

Eväitä kasvuun - Lapset ja perheet Rauman seurakunnassa

Tervetuloa mukaan seurakunnan kerhoihin, muskareihin, perhemessuihin tai vaikkapa kristilliseen värikylpyyn!

Seurakunnan varhaiskasvatus on kristillisestä uskosta ja siihen liittyvistä arvoista nousevaa kasvatuksellista vuorovaikutusta sekä kumppanuutta. Se on läsnäoloa ja rinnakkaineloa perheen ja seurakunnan välillä sekä avointa kaikkien kotien lapsille.

Koululaisten toiminnasta voit lukea lisää täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.)

Ilmoittaudu kevään Värikylpypajoihin tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Ilmoittautuminen toimintavuoden 2021-2022 kerhoihin 1.4. alkaen

Kirkon kerhoihin voit ilmoittautua myös kesken toimikauden. Kysymyksiin vastaa Tiina Kaukonen p. 044 7691 227.

"Enemmän kuin tietoa, lapsi tarvitsee aikuisen aikaa.
Enemmän kuin opetusta, lapsi tarvitsee leikkiä.
Enemmän kuin virikkeitä, lapsi tarvitsee
rakkautta ja hiljaisuutta.
Enemmän kuin taitojensa ja tietojensa mittaamista,
lapsi tarvitsee hyväksymistä,
hyväksytyksi tulemista sellaisena kuin on,
ei sellaisena kuin toivoisimme hänen olevan."

Lasten pyhiinvaellus

Pyhiinvaellus on ikivanha perinne ja se tunnetaan kaikissa maailman uskonnoissa. Pyhiinvaellus on erilaisten asioiden ääreen pysähtymistä ja yhteistä pohtimista.

Tällä vaelluksella kuulet historian havinaa, sekä saat mahdollisuuden hiljentyä ja aistia kaikilla aisteillasi. Mukaasi tarvitset Lasten pyhiinvaellus -vihkosen
ja sopivasti aikaa luonnon tutkimiselle, leikkimiselle ja ihmettelylle. Vihkosen takasivulta löydät kartan, missä pysähdyspaikat on merkitty rasteilla.

Lataa Lasten pyhiinvaellus -vihko tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Vihko on noudettavissa myös Pyhän Ristin kirkosta sen aukioloaikoina.

Hyvää matkaa, Vaeltaja!

Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Seuraa Rauman seurakunnan lapsiperhesivua facebookissa!