Muskarit

Vauvamuskari

Vauvamuskari on kerho, jossa on lupa "vain olla" ja tehdä yhdessä vauvan kanssa. Se on lämpöä, läheisyyttä, rytmiä ja liikettä. Muskarin ohjelmassa korostuvat ilo, vuorovaikutus, kohtaaminen, hiljentyminen, pysähtyminen, rauhoittuminen sekä vauhti ja toiminta, mielikuvitus, leikki ja touhu, ihmettely ja koskettaminen.

Perhemuskari

Perhemuskarissa lapsi/lapset voivat nauttia oman aikuisen kanssa musiikista, rytmistä ja laululeikeistä.

Muskarien hinta on 25€/kausi.

Huomio! Kevät 2021 muutokset Vauva-, Taapero- ja Perhemuskareissa

Koronatilanteen vuoksi kevätkaudella Vauva-, Taapero- ja Perhemuskarit kokoontuvat pienemmissä ryhmissä, joka toinen viikko.

Ilmoittautuessa voi valita aloittaako viikolla 3 vai 4. Siitä sitten jatketaan turvallisesti, joka toinen viikko.

Näin saamme myös muutaman lisäpaikan =). Yhteen ryhmään otetaan max 8 aikuista.

Kiitos, kun jaksatte ja huomioitte turvallisuuden. Näin voimme jatkaa hyvän mielen kokoontumisia.

Tänne tullaan laulamaan, leikkimään ja soittamaan.
Täällä oottaa kaveri, paikka tää on muskari.
Taivaan Isän hoivassa mukava on laulella.
Leikin, soitan, riemuitsen, kavereista iloitsen.

Kaisu Luukkainen - Kirkkomuskari, Lasten keskus 2010

Lapset peitolla

Keväällä 2021 alkavat muskarit:

Vauvoja huivien kanssa leikkimässä

Varhaiskasvatuksen ohjaaja