Muskarit

Vauvamuskari

Vauvamuskari on kerho, jossa on lupa "vain olla" ja tehdä yhdessä vauvan kanssa. Se on lämpöä, läheisyyttä, rytmiä ja liikettä. Muskarin ohjelmassa korostuvat ilo, vuorovaikutus, kohtaaminen, hiljentyminen, pysähtyminen, rauhoittuminen sekä vauhti ja toiminta, mielikuvitus, leikki ja touhu, ihmettely ja koskettaminen.

Perhemuskari

Perhemuskarissa lapsi/lapset voivat nauttia oman aikuisen kanssa musiikista, rytmistä ja laululeikeistä.

Muskarien hinta on 25€/kausi.

Tänne tullaan laulamaan, leikkimään ja soittamaan.
Täällä oottaa kaveri, paikka tää on muskari.
Taivaan Isän hoivassa mukava on laulella.
Leikin, soitan, riemuitsen, kavereista iloitsen.

Kaisu Luukkainen - Kirkkomuskari, Lasten keskus 2010

Lapset peitolla

Syksyllä 2020 alkavat muskarit:

• Masumuskari (odottaville äideille) Nuortentalolla (Hallikatu12) torstaisin klo 13.30-15.30.
  • Vauvamuskari (Karpalotie 2)
    • Maanantaisin klo 13.30-15.30 Vauvamuskarit, 2-6 kk
    • Tiistaisin klo 9-11 Vauvamuskareitten jatkoryhmä, 12-15 kk
      Tiistaisin klo 13.30-15.30 Vauvamuskareitten jatkoryhmä, 8-12 kk
    • Torstaisin klo 9-11 Vauvamuskarit, 5-8 kk
    • Ilmoittautuminen Vauvamuskareihin alkaen 4.5.2020. (Linkki avautuu uuteen välilehteen.)
  • Perhemuskari
Vauvoja huivien kanssa leikkimässä

Tervetuloa Masumuskariin!

Masumuskari kokoontuu Nuortentalolla, Hallikatu 12, torstaisin klo 13.30-15.30.

Muskariin ovat tervetulleita odottavat äidit (rv 20 jälkeen). Muskari kestää viisi kokoontumiskertaa/äiti. Mukaan voit tulla milloin vain, ja käydä viitenä perättäisenä kertana.

Muskarissa rentoudutaan, tutustutaan kehto- ja lastenlauluihin ja laajennetaan loruvarastoa. Mukana myös reippaita ja liikunnallisia lauluja, jotka vatsassa kasvava lapsi oppii jo ennen syntymäänsä. Lauletaan lapselle. Muskarihetki kestää n. puoli tuntia, jonka jälkeen on keskustelua kahvin ja teen äärellä.

Masumuskariin voi ilmoittautua raumanseurakunta.fi -sivuilla. Ilmoittautumisen jälkeen ryhmän ohjaaja soittaa sinulle ja toivottaa tervetulleeksi.

Vt. johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja