Kirkkomuskarit

Rauman seurakunnassa Kirkkomuskareita on eri-ikäisille vauvoille ja taaperoille yhdessä vanhemman kanssa sekä perhemuskareita, joihin voi tulla koko perhe mukaan.

Muskari on lämpöä, läheisyyttä, rytmiä ja liikettä. Muskarin ohjelmassa korostuvat ilo, vuorovaikutus, kohtaaminen, hiljentyminen, pysähtyminen, rauhoittuminen sekä vauhti ja toiminta, mielikuvitus, leikki ja touhu, ihmettely ja koskettaminen. Muskarihetken jälken kahvit ja omat eväät, keskustelua ja jakamista.

Vauvamuskarit ja Taaperomuskarit

Vauvamuskareita on kahden ikäryhmän vauvoille; 2-6kk ja 5-8kk. Taaperomuskarit on suunnattu 8-12kk ja 12-15kk taaperoille. Näihin ryhmiin aikuinen tulee vauvan kanssa.

Perhemuskari

Perhemuskarissa lapsi/lapset voivat nauttia oman aikuisen kanssa musiikista, rytmistä ja laululeikeistä. Ryhmään voi siis tulla koko sisarussarjan kanssa.

Kaikki Kirkkomuskariryhmät kokoontuvat elokuusta jouluun ja toimintakauden hinta on 25€/kausi.                                                                                Maksu on varausmaksu, joka laskutetaan kauden alussa.

Avoin Kirkkomuskari

Pyhän Ristin kirkossa ( Luostarinkatu 1) jatkuu syksyllä Kirkkomuskari, johon ei tarvitse ilmoittautua. Muskari on maksuton.

Perjantaisin klo 9.30 - 10.30, alkaen viikolla 34

Tänne tullaan laulamaan, leikkimään ja soittamaan.
Täällä oottaa kaveri, paikka tää on muskari.
Taivaan Isän hoivassa mukava on laulella.
Leikin, soitan, riemuitsen, kavereista iloitsen.

Kaisu Luukkainen - Kirkkomuskari, Lasten keskus 2010

Syksyllä 2022 kokoontuvat Vauva- ja Taaperomuskarit

Vauvamuskarit Karpalotie 2, torstaisin: 5-8kk klo 9-11 ja 2-6kk klo 13.30-15.30, alkaa viikolla 34

Taaperomuskarit Karpalotie 2, maanantaisin: 12-15kk klo 9-11 ja 8-12kk klo 13.30-15.30, alkaa viikolla 35