punaiset soittimet

Kevään 2020 muskarit:

Ma: klo 9-11 Vauvamuskari (5-8 kk)

klo 9-11 Perhemuskari

klo 14-16 Ipanamuskari

Ti:  klo 13.30-15.30 Vauvamuskari (2-6 kk)

Ke: klo 13.30-15.30 Vauvamuskareitten Jatkoryhmä (8-12 kk)

To: klo 13.30-15.30 Vauvamuskareitten Jatkoryhmä (12-15 kk)

Pe: klo 9.30-11.30 Sisarusmuskari

Perhemuskari Kaaron seurakuntakodilla, muut muskarit Karpalotien toimipisteessä

Vauvamuskarien ilmoittautuminen tästä

Ipanamuskariin ilmoittautuminen tästä

Perhe- ja sisarusmuskariin ilmoittautuminen tästä

Ipanamuskari & Vauvamuskarit & Sisarusmuskari & Perhemuskari, kevät 2020

Ipanamuskarissa lapsi saa mahdollisuuden kokea ja ilmaista musiikkia eri tavoin: kuuntelemalla, laulamalla, soittamalla, rytmittämällä, liikkumalla, tanssimalla ja leikkimällä. Ipanamuskari on tavoitteellista toimintaa, jossa yhdistyvät kasteopetus ja musiikin ilo. Mukaan lapsi tarvitsee eväät ja sisätossut. Ipanamuskarin hinta on 25€/kausi.

”Tänne tullaan laulamaan, leikkimään ja soittamaan. Täällä oottaa kaveri, paikka tää on muskari. Taivaan Isän hoivassa mukava on laulella. Leikin, soitan, riemuitsen, kavereista iloitsen.” Kaisu Luukkainen - Kirkkomuskari, Lasten keskus 2010

Vauvamuskari on kerho, jossa on mahdollisuus olla ja tehdä yhdessä lapsen kanssa. Se on lämpöä, läheisyyttä, rytmiä ja liikettä. Muskarin ohjelmassa korostuvat ilo, vuorovaikutus, kohtaaminen, hiljentyminen, pysähtyminen, rauhoittuminen sekä vauhti ja toiminta, mielikuvitus, leikki ja touhu, ihmettely ja koskettaminen. Muskarien hinta on 25€/kausi. Muskarien kevätkausi 13.1.-29.5.2020.