Kirkkomuskarit

Rauman seurakunnassa Kirkkomuskareita on eri-ikäisille vauvoille ja taaperoille yhdessä vanhemman kanssa sekä perhemuskareita, joihin voi tulla koko perhe mukaan. Syksyllä 2021 alkaa myös lyhyemmät muskariryhmät; Metsä-, Tarina-, Kirkko- ja Joulumuskarit, jotka kokoontuvat 2-3 kertaa. Ilmoittautuminen näihin ryhmiin vasta syksyllä.

Muskari on kerho, jossa on lupa "vain olla" ja tehdä yhdessä vauvan kanssa. Se on lämpöä, läheisyyttä, rytmiä ja liikettä. Muskarin ohjelmassa korostuvat ilo, vuorovaikutus, kohtaaminen, hiljentyminen, pysähtyminen, rauhoittuminen sekä vauhti ja toiminta, mielikuvitus, leikki ja touhu, ihmettely ja koskettaminen.

Perhemuskari

Perhemuskarissa lapsi/lapset voivat nauttia oman aikuisen kanssa musiikista, rytmistä ja laululeikeistä.

Muskarien hinta on 25€/kausi.

Tänne tullaan laulamaan, leikkimään ja soittamaan.
Täällä oottaa kaveri, paikka tää on muskari.
Taivaan Isän hoivassa mukava on laulella.
Leikin, soitan, riemuitsen, kavereista iloitsen.

Kaisu Luukkainen - Kirkkomuskari, Lasten keskus 2010

Kirkkomuskarit 2021-2022

Vauvoja huivien kanssa leikkimässä

Syksyn Muskariuutuuksia!