Perhekerhot

Perhekerho on lasten (0-6-vuotiaat) ja heidän läheistensä kohtaamispaikka, jossa on "lupa vain olla" ja tehdä yhdessä. Perhekerhot kokoontuvat kerran viikossa kahden tunnin ajan.

Kerhomaksu on 25€/perhe eli 50€/vuosi. Laskutetaan postitse kotiin. Kerhopaikka vahvistetaan kesäkuun alussa sähköpostilla.

Perhekerhot ja avoimet perhekerhot alkavat viikolla 4. Ryhmässä saa olla kerrallaan alle 20 hlöä.

Jaksetaan vielä hetki. Lastenohjaajat ovat yhteydessä omiin ryhmiinsä ja heille voi myös soittaa näiden viikkojen aikana. Isompia ryhmiä jaetaan siten, että osa on ulkoilemassa ja osa sisällä. Tarjoilua ei perhekerhoissa nyt ole.

Kauden 2020-2021 perhekerhot:

Ilmoittaudu perhekerhoihin tästä linkistä.

Avoimet perhekerhot, joihin ei tarvitse ilmoittautua:

• Cafe Tassula (Nortamonkatu 30) ma klo 13.30-15.30. Kerho jatkuu aikaisintaan huhtikuun alussa.
  • Meriristin Avoin perhekerho (Varhontie 14) ti klo 9.30-11.30
  • Kaaron Avoin perhekerho (Metsätähdentie 20) ti klo 13.30-15.30