Pyhäkoulu

Pyhäkoulu – lasten oma jumalanpalvelus on tarjonnut lapsille oman pienen kirkkohetken jo reilut 200 vuotta. Tänään pyhäkoulu on lämminhenkinen hetki, jossa lapsi saa ihmetellä ja etsiä vastauksia elämän suuriin kysymyksiin yhdessä turvallisen aikuisen kanssa.

Hetki pyhäkoulussa koostuu rukouksesta, lauluista, raamatunkertomuksista, leikistä, askartelusta…

Rauman seurakunnassa pyhäkoulu voi kokoontua arkisinkin. Pyrimme järjestämään mahdollisuuden tulla pyhäkouluun lähelle kotia. Oheisesta listasta näet, missä ja milloin kokoontuu sinun lähin pyhäkoulusi. Alle 4-vuotias voi osallistua pyhäkouluun yhdessä vanhemman tai isovanhemman kanssa. Pyhäkoulut alkavat syyskuun alussa ja jatkuvat toukokuun alkuun.

Kirjepyhäkoulu

Pyhäkoulumateriaali lähetetään kotiosoitteeseen kerran kuukaudessa. Kirje sisältää materiaalia omaan pyhishetkeen sekä Lastenmaa–lehden. Kirjepyhäkoulu on suunnattu alakouluikäisille.

Kotipyhäkoulu

Kotipyhäkoulun materiaalin avulla aikuinen voi myös pitää kotona pyhäkouluhetken. Mukaan voi kutsua naapurin lapsiakin. Ilmoittautumalla Tiinalle kotipyhäkoulun pitäjäksi, saat lisämateriaalia ja tukea pyhäkouluhetkiin.

Ilmoittautumiset kirje- tai kotipyhäkouluun

Kirjepyhäkoulu 2018-2019
tästä.

Pyhäkoulun opettajaksi

Pyhäkoulunopettajana voi toimia konfirmoitu seurakunnan jäsen. Sinulla ei tarvitse olla mitään erityistaitoja. Kaikki ne lahjat, joita Sinulla on, ovat juuri oikeita tähän tehtävään. Tärkeintä on halu olla lasten kanssa, heidän läheinen aikuisensa kodin ulkopuolelta.

Pyrimme siihen, että jokaisessa pyhäkoulussa olisi useampi opettaja. Näin oma ”pyhisvuoro” tulisi noin kerran kuukaudessa.

Pyhäkoulun opettaja saa kotiin tilattuna pyhäkoulunopettajan lehden, jossa käsitellään tulevien viikkojen aiheita. Lehdestä saa hyviä vinkkejä ja paljon muuta tietoa pyhäkoulusta ja kristillisestä kasvatuksesta

Lastenmaa -lehden kansia
Pyhäkoululaisen lehti, Lastenmaa

Kodisjoen pyhiskuoro

Auringonsäteet kokoontuu Kodistuvalla,

joka toinen perjantai klo 18-19.

Syksyn pyhispäivät:

31.8., 14.9., 28.9., 12.10., 19.10., 9.11., 23.11. ja 7.12
19.10. on Pullapyhis, eli silloin pyhis alkaa jo 17.30

Pyhiskuorossa saa laulaa tai olla laulamatta.
Pyhäkouluhetki alussa.  Tervetuloa mukaan!
Varhaiskasvatuksen ohjaaja