Pyhäkoulu

Kirjepyhäkoulun taulu: puu, jossa hedelmiä, puun alla lapsia.

Kirjepyhäkoulu

Pyhäkoulumateriaali lähetetään kotiosoitteeseen kerran kuukaudessa. Kirje sisältää materiaalia omaan pyhishetkeen sekä Lastenmaa–lehden. Kirjepyhäkoulu on suunnattu alakouluikäisille.

Ilmoittaudu kirjepyhäkouluun 2019-2020. (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.)

Kotipyhäkoulu

Kotipyhäkoulun materiaalin avulla aikuinen voi myös pitää kotona pyhäkouluhetken. Mukaan voi kutsua naapurin lapsiakin. Ilmoittautumalla Tiinalle kotipyhäkoulun pitäjäksi, saat lisämateriaalia ja tukea pyhäkouluhetkiin.

Pyhäkoulun opettajaksi

Pyhäkoulunopettajana voi toimia konfirmoitu seurakunnan jäsen. Sinulla ei tarvitse olla mitään erityistaitoja. Kaikki ne lahjat, joita Sinulla on, ovat juuri oikeita tähän tehtävään. Tärkeintä on halu olla lasten kanssa, heidän läheinen aikuisensa kodin ulkopuolelta.

Pyrimme siihen, että jokaisessa pyhäkoulussa olisi useampi opettaja. Näin oma ”pyhisvuoro” tulisi noin kerran kuukaudessa.

Pyhäkoulun opettaja saa kotiin tilattuna pyhäkoulunopettajan lehden, jossa käsitellään tulevien viikkojen aiheita. Lehdestä saa hyviä vinkkejä ja paljon muuta tietoa pyhäkoulusta ja kristillisestä kasvatuksesta

Kodisjoen pyhiskuoro

Auringonsäteet kokoontuu Kodistuvalla, joka toinen perjantai klo 18-19:

• 17.1.
  • 31.1.
  • 14.2.
  • 28.2.
  • 13.3.
  • 27.3.
  • 24.4. ja
  • 8.5.

Maanantaina 6.4. klo 18 Kodistuvalla Nukketeatteri Kas kummaa. Perjantaina 22.5. suunnitteilla kevätretki. Joku kevään pyhiskerroista on Pullapyhis, siitä tietoa myöhemmin.

Pyhiskuorossa saa laulaa tai olla laulamatta. Tervetuloa mukaan!

Varhaiskasvatuksen ohjaaja