Värikylpy

Lapsi kuvattuna ylhäältä. Lapsen edessä värikylpyteos.

Värikylvyt ovat leikkiä väreillä, muodoilla ja erilaisilla materiaaleilla. Värikylvyssä saa nauttia kaikilla aisteilla. Värikylvyn tavoitteena on kiireetön yhdessäolo ja vuorovaikutus. Värikylvyssä työskennellään rennosti ja avoimin mielin lapsen tahtiin.

Mitä on kristillinen värikylpy?

Rauman seurakunnan lastenohjaajien Paulan ja Merin ohjaamissa värikylvyissä kristillisyys on mukana esimerkiksi värikylvyn aluksi virittelyssä. Virittelyosuudessa kuunnellaan esimerkiksi musiikkia, käytetään värikkäitä kankaita, tai puhalletaan saippuakuplia. Virittäytymisen teema perustuu esimerkiksi johonkin raamatunkertomukseen.

Hyvä tietää

Mukaan tarvitaan vaihtovaatteet ja pieni pyyhe. Värikylpymaksu laskutetaan kerhon aikana.

Lapsi puhaltaa saippuakuplia

Seuraavat syksyn -21 Värikylvyt

Uudet Värikylpyryhmät alkavat viikolla 41. Ilmoittautua niihin voi 20.9. alkaen. Ryhmät kokoontuvat Meriristissä, Varhontie 14.

Tämä ryhmä kokoontuu 5 kertaa, ei viikolla 43.

• 1-2 vuotiaat tiistaisin klo 10-11.30
  • Alle 1 vuotiaat tiistaisin klo 14.30-16

Ilmoittautuminen Värikylpyyn tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Värikylpyjakso, 5 krt, maksaa 25€. Laskutetaan kokoontumisten loppupuolella.

4 vauvojen jouluista värikylpypajaa

Joulun alla haistellaan, maistellaan, tunnelmoidaan joulua yhden kerran värikylpypajassa.

Pajat kokoontuvat tutusti Merin ja Paulan johdolla Meriristissä:

ti 7.12. klo 10-11.30 1-2 -vuotiaat

ti 7.12. klo 14.30-16 alle 1 -vuotiaat

ti 14.12. klo 10-11.30 1-2 -vuotiaat

ti 14.12. klo 14.30-16 alle 1 -vuotiaat

Ilmoittautuminen alkaa 8.11. klo 8. tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ilmoittaudu vain yhteen ryhmään, niin mahdollisimman moni pääsee mukaan.

Ryhmään otetaan 8 aikuista ja lasta, myös jonoon kannattaa ilmoittautua, puhelin voi soida vielä tiistai-aamuna =)

Joulun pajat ovat maksuttomia.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja