Värikylpy

Lapsi kuvattuna ylhäältä. Lapsen edessä värikylpyteos.

Värikylvyt ovat leikkiä väreillä, muodoilla ja erilaisilla materiaaleilla. Värikylvyssä saa nauttia kaikilla aisteilla. Värikylvyn tavoitteena on kiireetön yhdessäolo ja vuorovaikutus. Värikylvyssä työskennellään rennosti ja avoimin mielin lapsen tahtiin.

Mitä on kristillinen värikylpy?

Rauman seurakunnan lastenohjaajien Paulan ja Merin ohjaamissa värikylvyissä kristillisyys on mukana esimerkiksi värikylvyn aluksi virittelyssä. Virittelyosuudessa kuunnellaan esimerkiksi musiikkia, käytetään värikkäitä kankaita, tai puhalletaan saippuakuplia. Virittäytymisen teema perustuu esimerkiksi johonkin raamatunkertomukseen.

Hyvä tietää

Mukaan tarvitaan vaihtovaatteet ja pieni pyyhe. Värikylpymaksu laskutetaan etukäteen.

Lapsi puhaltaa saippuakuplia

Vauvojen värikylvyt 2021

Ryhmät alkavat viikolla 3. Molemmissa ryhmissä on vain 6 aikuista ja 6 vauvaa. Aikuisilla hengityssuojain. Ei tarjoilua.

12-24kk:n ikäisille tiistaisin klo 14.30-16

4-12kk:n ikäisille torstaisin klo 14.30-16

Ipanavärikylpy 2-3-vuotiaille torstaisin klo 10-11.30.

Ryhmä alkaa viikolla 5. Ryhmään otetaan 6 aikuista ja 6 lasta. Aikuisilla hengityssuojain. Ei tarjoilua.

Ilmoittautuminen tästä linkistä. Ryhmässä on vielä 2 paikkaa!

Varhaiskasvatuksen ohjaaja