Tule laulamaan!

Kauneimmat Joululaulut on Suomen suurin musiikkitapahtuma ja yksi suurimmista keräyskampanjoista. Raumalla järjestetään vuosittain noin 20 Kauneimmat Joululaulut -tilaisuutta ensimmäisen adventin ja loppiaisen välillä.

Tänä jouluna Kauneimmat Joululaulut soivat maailman lapsille. Etenkin kehitysmaissa liian monelta lapselta puuttuu yhä mahdollisuus koulunkäyntiin, terveydenhuoltoon ja huolenpitoon. Suomen Lähetysseura toimittaa avun perille.Viime vuonna keräyksen tuotto Raumalla oli 10 659,90 €, jolla tuettiin syrjäytymisvaarassa olevia nuoria kehitysmaissa.

Tulisitko vapaaehtoiseksi Kauneimmat Joululaulut -maratoniin 16.12.2018

Jouluinen yhteislaulumaraton järjestetään tuttuun tapaan kolmantena adventtina Pyhän Ristin kirkossa klo 13-19. Tilaisuuden ajan Kirkonkellarissa on tarjolla glögiä ja mahdollisuus ostaa seurakunnan Käsillätekijöiden valmistamia joulumuistamisia ”unohdettujen lasten” auttamiseksi.

Tilaisuus toteutetaan talkoilla, kaikki ovat tervetulleita mukaan. Tarvitaan lauluvihkojen jakajia, kolehti-avustajia, myyjiä, glögin lämmittäjiä ja glögi-tarjoilun hoitajia.

Tästä linkistä voit ilmoittautua talkoolaiseksi Kauneimmat Joululaulut -maratoniin.

Lähetystyön koordinaattori
Postiosoite: Kirkkokatu 2