Minun kirkkoni

Seurakuntavaaleissa valittiin uudet luottamushenkilöt

Marraskuussa järjestetyissä seurakuntavaaleissa valittiin Raumalle seurakunnan luottamushenkilöt, jotka vaikuttavat siihen, millainen seurakuntamme on. Uudet luottamushenkilöt aloittavat tehtävässään tammikuussa 2019. Valtuustokausi kestää neljä vuotta.

Kuinka siinä kävi?

Vaalitulos päivitetty 18.11.2018 alkaen vaalitulossivulle.

Raumalla kirkkovaltuuston paikkaa tavoitteli 67 ehdokasta

Seurakuntavaaleissa on Raumalla 67 ehdokasta. Yhteensä jätettiin kolme ehdokaslistaa. Lue lisää tästä.

Täältä löydät ehdokkaat.

Vaalipäivänä sunnuntaina 18.11.2018 äänestyspaikka on Pyhän Ristin kirkko.

Onnittelut kaikille valituille luottamushenkilöille ja varajäsenille, kiitos ehdokkaille ja äänestäjille!

#minunkirkkoni

Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman seurakuntasi tulevaisuuteen

Marraskuussa 2018 äänestetään seurakuntaasi uudet päättäjät seuraavaksi neljäksi vuodeksi. He päättävät siitä, millaisia linjauksia  seurakunnassa seuraavina vuosina tehdään ja mihin varoja käytetään. Luottamushenkilöt valitsevat myös jäseniä kirkolliskokoukseen, jossa päätetään kirkon yhteisistä asioista.

YouTube-video

Kiitos kaikille äänestäneille, kaikille ehdokkaille ja niille jotka ovat työskennelleet avoimen ja demokraattisen kirkon puolesta.