Minun kirkkoni

Seurakuntavaalit järjestetään syksyllä 2018

Marraskuussa valitaan Raumalle uudet seurakunnan luottamushenkilöt, jotka vaikuttavat siihen, millainen seurakuntamme on. Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä seurakunnassa? Mihin asioihin haluaisit vaikuttaa? Minkälainen on sinun kirkkosi?

Raumalla kirkkovaltuuston paikkaa tavoittelee 67 ehdokasta

Seurakuntavaaleissa on Raumalla 67 ehdokasta. Yhteensä jätettiin kolme ehdokaslistaa. Lue lisää tästä.

Täältä löydät ehdokkaat.

Vertaile ehdokkaita vaalikoneessa!

Seurakunnan luottamushenkilöt päättävät seurakunnan toimintaa koskevista asioista. Mitä mieltä ehdokkaat ovat? Mikä sinulle on tärkeää? Vastaa vaalikoneeseen ja tutustu ehdokkaisiin!

Missä voin äänestää?

Seurakuntavaalien ennakkoäänestyspaikat löydät täältä.

Vaalipäivänä sunnuntaina 18.11.2018 äänestyspaikka on Pyhän Ristin kirkko.

Kuinka siinä kävi?

Vaalitulos päivittyy 18.11.2018 alkaen vaalitulossivulle.

#minunkirkkoni

Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman seurakuntasi tulevaisuuteen

Marraskuussa 2018 äänestetään seurakuntaasi uudet päättäjät seuraavaksi neljäksi vuodeksi. He päättävät siitä, millaisia linjauksia  seurakunnassa seuraavina vuosina tehdään ja mihin varoja käytetään. Luottamushenkilöt valitsevat myös jäseniä kirkolliskokoukseen, jossa päätetään kirkon yhteisistä asioista.

Seurakuntavaalit järjestetään 18.11.2018

Seurakuntavaalit 2018

Ennakkoäänestys
6.–10.11.2018

Vaalipäivä
18.11.2018

Käytä ääntäsi seurakuntavaaleissa - sillä on merkitystä

Seurakuntavaaleissa saavat äänestää viimeistään vaalipäivänä 16 vuotta täyttävät evankelis-luterilaisen kirkon jäsenet. Rippikoulua tai konfirmaatiota ei edellytetä äänestämiseen, kirkon jäsenyys riittää.

Seurakuntavaalien vaalipäivä on 18.11.2018.

Äänestäjälle