Franssin Kurmee

Franciscus-talo

Tervetuloa päivän tärkeimmälle aterialle!

Tervetuloa päivän tärkeimmälle aterialle! Franciscus-talolla on tarjolla aamupalaa ja yhdessäoloa joka perjantai. Tule piipahtamaan kahville ja puurolle tai muuten viettämään aikaa. Samalla sinulla on mahdollisuus keskustella diakoniatyöntekijän kanssa.

Haappusten kirkko, Päiväsenkatu 63

Haappusten diakonia- ja lähetyspiiri

Tule mukaan iloiseen porukkaamme Jumalan sanan ja keskustelun äärelle lähimmäisen auttamisen merkeissä.

Meriristi, Varhontie 14

Jumppaa Naiselle Ammatti-Lavis

LAVIS on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan tallo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha, salsa, valssi ja samba. Tunnilla opit jopa eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

Lehtikuusentie 5 C, Lajotupa

Lajon alueen asukkaille aamupalaa