Syysjuhla

Syysjuhla Pyhän Ristin kirkko

Osallistu koko perheen voimin iloiseen pihajuhlaan!

Syksyä ja arjen alkamista juhlitaan Pyhän Ristin kirkolla ja pihapiirissä erilaisten toimintapisteiden ja puuhailun merkeissä. Kirkon pihapiiristä löytyy muun muassa Minun kirkkoni aarteet -kierros, kasvomaalausta, ilmapalloja ja lettujen paistoa. Klo 15.30-17 paikalla ovat myö Lukon Ville Vahalahti sekä Eetu-kettu. Voit myös kokeilla ringetteä. Tarjoilua ja ohjelmaa lapsiperheille ja muillekin! Tervetuloa!

Meriristi, kappeli

Pikkulasten kirkko

Enkelikirkko lapsiperheille ja päivähoidolle!

Kalliokamari, alakerta

K-Klubi koululaisille

Toimintaa koululaisille

Pyhän Ristin kirkko

Vauvakirkko

Vauvakirkkohetki on pienen ensimmäinen kirkkohetki. Mukaan kutsutaan erityisesti keväällä 2018 syntyneitä vauvaperheitä, isovanhempia ja kummeja. Vauvakirkossa perheet siunataan ja vauva saa kastepuusta mukaan oman rukoushelminauhansa. Tilaisuuden jälkeen seurakuntatalolla tarjotaan kirkkokahvit. Tervetuloa!