Perhemessu ja talvitapahtuma

Unajan seurakuntakoti

Koko perheen iloinen Unajan talvitapahtuma yhteisvastuun hyväksi.

Ohjelmassa on perhemessu klo 14 ja erilaisia talvitouhuja klo 15 alkaen: ongintaa, linnunpöntön nikkarointia, hevos- ja koiravaljakkoajelua, pulkkailua ja letuilla herkuttelua.
Mukana myös nuoret jääkiekon maailmanmestarit Lassi Lehtinen ja Ville Petman kultamitaleineen! Sankarit ja Eetu-kettu paikalla noin klo 15-16. Eetu-ketulla on pieni kiekkokisailukin mielessä.

Luvassa siis tekemistä ja näkemistä niin pienille kuin isommillekin perheenjäsenille. Mukaan kannattaa varata pikkurahaa.

Tervetuloa mukaan kokemaan talven taikaa!

Lapin kirkko

Hiljaisen lauantain hartaushetki

Tunnetaan myös nimellä suuri lauantai. Käydään läpi raamatunkohtia liittyen Jeesuksen haudassaolemisen aikaan. Luetaan Vanhasta testamentista Jobin, Joonan ja Danielin kirjaa.

Pyhän Ristin kirkko

Ecumenical Swieconka (Blessing of Baskets)

?wi?conka is a blessing of the Easter baskets, that is one of the most enduring and beloved Polish traditions on Holy Saturday.

Pyhän Ristin kirkko

Pääsiäisyön messu