Sanan ja rukouksen ilta

Pyhän Ristin kirkko

Sanan ja rukouksen illat sisältävät esirukousta, laulua ja puhetta elämästä ja elävästä Jumalasta.

Sanan ja rukouksen ilta, esirukousta, laulua ja puhetta elämästä ja elävästä Jumalasta. Mahdollisuus kirjoittaa esirukouksia, joiden puolesta rukoillaan illan aikana.
Puhujavieraana Jarkko Lassila, rikollisesta elämästä Jumalan rakkauden lähettilääksi. Entinen vankilakundi Jarkko Lassila puhuu omakohtaisesta kokemuksestaan armosta ja vapaudesta. Mukana Riitta Granroth.

Lapin kirkko

Hiljaisen lauantain hartaushetki

Tunnetaan myös nimellä suuri lauantai. Käydään läpi raamatunkohtia liittyen Jeesuksen haudassaolemisen aikaan. Luetaan Vanhasta testamentista Jobin, Joonan ja Danielin kirjaa.

Pyhän Ristin kirkko

Ecumenical Swieconka (Blessing of Baskets)

?wi?conka is a blessing of the Easter baskets, that is one of the most enduring and beloved Polish traditions on Holy Saturday.

Pääsiäisyön messu