Uusien seurakunnan jäsenten tapahtuma: Lukko-HIFK -peli

Kivikylän Areena, Rauma

Ilmoittautuminen on päättynyt

Rauman seurakunta, Lukko ja RMC toivottavat uudet seurakunnan jäsenet tervetulleiksi tutustumaan raumalaiseen kiekkoperinteeseen.

Vuoden 2018 aikana Rauman seurakuntaan liittyneiden ja seurakuntaan muuttaneiden kutsutilaisuus Lukko-HIFK -pelissä 1.3.2019. RMC:n tarjoama kahvitilaisuus alkaa klo 17.30 (Kivikylän Areenan ovet aukeavat klo 17.30) ja ottelu alkaa klo 18.30.
Yhteistyökumppaneina Rauman Lukko ja RMC (Rauma Marine Constructions).

Lapin kirkko

Hiljaisen lauantain hartaushetki

Tunnetaan myös nimellä suuri lauantai. Käydään läpi raamatunkohtia liittyen Jeesuksen haudassaolemisen aikaan. Luetaan Vanhasta testamentista Jobin, Joonan ja Danielin kirjaa.

Pyhän Ristin kirkko

Pääsiäisyön messu

Lapin kirkko

Pääsiäisyön messu

Ylösnousemusyö. Valaistus lisääntyy yön kuluessa. Ennen keskiyötä luetaan seitsemän kohtaa Vanhasta testamentista ja toimitetaan rippi. Keskiyöstä alkaen vietetään ylösnousemusjuhlaa.