Täyskymppisynttärit

Täyskymppisynttärit !
Ohjelmassa perinteistä synttärimeininkiä ja toimintarastit
Mukana juhlassa seurakunnan nuorisotyö, isosia, Pieni Suuri seikkailu ja Kiisi Isotalo

Tänä vuonna 10-vuotta täyttäviä juhlitaan Rauma-salissa (Satamakatu 26) 7.4.2019 klo 13-15.30.

Mukana päivässä seikkailevat Lasten Katekismuksesta tutut Saara ja Benkku! Päivä on täynnä kaikkea hauskaa kuten toiminnallisia rasteja, juhlaherkkuja sekä laulua ja tarinoita! Lavalla nähdään Pieni Suuri seikkailu sekä Kiisi Isotalo.

Koteihin on lähetetään urheilulomaviikon jälkeen kutsu, johon kerätään leimoja päivän aikana eri rasteilta, joten otathan sen mukaan juhlaan. Jos kutsu hukkuu tai unohtuu, saat paikan päältä uuden. Ohjelma salin puolella alkaa klo 13 joten muistathan varata riittävästi aikaa paikalle saapumiseen. Jotta osaamme varautua tarjottavien puolesta, muistathan ilmoittautua 25.2.-24.3. välisenä aikana linkistä tapahtumaan. Juhla on osanottajille maksuton.

Juhlan lopuksi järjestämme kaksi arvontaa kaikkien arvontahetkellä salissa paikallaolevien, arvontalipukkeen palauttaneiden lasten kesken. Arvonnasta voi voittaa toisen kahdesta palkinnosta:
1. Ilmaispaikka valitsemalleen kesän 10-leirille itselle ja yhdelle kaverille (leirien ajankohdat näkyvät kotiin tulleessa kutsussa).
2. Osuuspankin lahjoittama 100€ lahjakortti.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Kysymysten askarruttaessa ole yhteydessä Mirta Martiniin, Jani Ahoseen tai Anniina Juuti-Impolaan.

Johtava nuorisotyönohjaaja
Kirkkokatu 2, Käyntiosoite: Kalliokatu 19
Kirkkokatu 2, käyntiosoite Kalliokatu 19
Kalliokamari, Kalliokatu 19

Unajan seurakuntakoti, alakerta

Unajan kerho

Tervetuloa Unajan kerhoon!
Kerho on avoin kaikille 1.-4.-luokkalaisille.

Kalliokamari, alakerta

K-Klubi koululaisille