Täyskymppisynttärit

Täyskymppisynttärit !
Ohjelmassa perinteistä synttärimeininkiä ja toimintarastit
Mukana juhlassa seurakunnan nuorisotyö, isosia, Pieni Suuri seikkailu ja Kiisi Isotalo

Tänä vuonna 10-vuotta täyttäviä juhlitaan Rauma-salissa (Satamakatu 26) 7.4.2019 klo 13-15.30.

HUOM! Jos ilmoittautuminen meni ohi, niin ei hätää. Ole yhteydessä nuorisotyönohjaajiin (yhteystiedot alla), niin saadaan teidän perheen tulijatkin mukaan listalle. Paikan päälle voi myös tulla vaikka ilmoittautuminen jäi kokonaan välistä. Aulassa on vielä oma ilmoittautuminen juhlan aluksi, jotta saadaan ylös paikalle tulleiden tarkka määrä. Muistattehan, että virallisen linkki-ilmoittautumisen päätyttyä, mukaan ilmoittautuneiden kohdalla ei voida välttämättä varautua mahdollisiin allergioihin ym. erityisruokavalioihin.

Mukana päivässä seikkailevat Lasten Katekismuksesta tutut Saara ja Benkku! Päivä on täynnä kaikkea hauskaa kuten toiminnallisia rasteja, juhlaherkkuja sekä laulua ja tarinoita! Lavalla nähdään Pieni Suuri seikkailu sekä Kiisi Isotalo.

Koteihin on lähetetään urheilulomaviikon jälkeen kutsu, johon kerätään leimoja päivän aikana eri rasteilta, joten otathan sen mukaan juhlaan. Jos kutsu hukkuu tai unohtuu, saat paikan päältä uuden. Ohjelma salin puolella alkaa klo 13 joten muistathan varata riittävästi aikaa paikalle saapumiseen. Jotta osaamme varautua tarjottavien puolesta, muistathan ilmoittautua 25.2.-24.3. välisenä aikana linkistä tapahtumaan. Juhla on osanottajille maksuton.

Juhlan lopuksi järjestämme kaksi arvontaa kaikkien arvontahetkellä salissa paikallaolevien, arvontalipukkeen palauttaneiden lasten kesken. Arvonnasta voi voittaa toisen kahdesta palkinnosta:
1. Ilmaispaikka valitsemalleen kesän 10-leirille itselle ja yhdelle kaverille (leirien ajankohdat näkyvät kotiin tulleessa kutsussa).
2. Osuuspankin lahjoittama 100€ lahjakortti.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Kysymysten askarruttaessa ole yhteydessä Mirta Martiniin, Jani Ahoseen tai Anniina Juuti-Impolaan.

Johtava nuorisotyönohjaaja
Kirkkokatu 2, Käyntiosoite: Kalliokatu 19
Kirkkokatu 2, käyntiosoite Kalliokatu 19
Kalliokamari, Kalliokatu 19

ma 3.6.2019 klo 9.00 - ke 5.6.2019 klo 9.30

Narvin kesäkoti, kesäkodinpolk 238

Narvin leiri

Lähde leireilemään Narvijärven rannalle!
ma 3.6.2019 klo 9.30 - ke 5.6.2019 klo 10.00

Karvatti

Täyskymppileiri 1

Lähde mukaan 10- vuotiaiden omalle leirille!
ma 24.6.2019 klo 9.30 - ke 26.6.2019 klo 10.00

Karvatti

Täyskymppileiri 2

Lähde mukaan 10-vuotiaiden omalle leirille!