Nuortentalo

Yhteisöllinen messu hausbändillä. Voiko kristittynä kasvaa yhdessä muiden kanssa? Millainen on yhteisöllinen messu? Sinut on kutsuttu! Lähde mukaan!

Franssin messu on yhdessä tehty messu. Tarjolla on Raamatun opetusta, rukousta, ehtoollisen sakramentti, pyhäkoulu ja leikkitila lapsille sekä pientä iltapalaa kaikille messun jälkeen. Ytimessä on Jumalan ja toisten ihmisten kohtaaminen ja elämän jakaminen. Tavoitteena on kasvaa yhdessä kristittyinä omassa elämässä, omaan tahtiin. Mukaan on tervetullut jokainen - uskon asioiden etsijästä konkariin. Tilaisuus kestää noin tunnista puoleentoista ennen iltapalalle siirtymistä.

International Parish work/Rauma Lutheran Parish

Franssinmessu

Yhteisöllinen messu hausbändillä. Voiko kristittynä kasvaa yhdessä muiden kanssa? Millainen on yhteisöllinen messu? Mukaan on tervetullut jokainen - uskon asioiden etsijästä konkariin. Lähde mukaan!