Palmusunnuntain konsertti

su 14.4. kello 18.00

Pyhän Ristin kirkko

Konsertti

Palmusunnuntain konsertti 14.4, klo 18 Rauman kirkossa kuljettaa kuulijan kohti Pääsiäistä. Ohjelmassa kuullaan mm. Merikantoa, Pylkkästä ja Järnefeltiä, joiden musiikki yhdistettynä Leinon, Pohjanpään ja Kallaksen teksteihin maalaavat suomalaista sielunmaisemaa kehdosta hautaan.

Esiintyjät ovat Sibelius-Akatemian opiskelijoita, jotka ovat yhdessä suunnitelleet konsertin ohjelman ja kaaren. Sopraano Marianne Montonen on Vantaalta kotoisin oleva laulajatar, hän sijoittui syksyllä 2018 kansallisessa Lied-kilpailussa kolmanneksi. Baritoni Johannes Pessi on porilaislähtöinen laulaja, joka suorittaa kandidaatin tutkintonsa tänän vuonna. Viulisti Niina Lindholm on myös porilaislähtöinen muusikko ja hän valmistuu musiikin maisteriksi keväällä 2019. Urkuri Elisa Vikki on alunperin Raumalta kotoisin oleva taiteilija. Hän opiskelee kolmatta vuottaan Sibelius-Akatemiassa.


Järjestäjä

Rauman seurakunta

Katso myös

su 19.5. klo 10.00

Pyhän Ristin kirkko

Messu

Messu 4.sunnuntai pääsisäisestä ja kaatuneiden muistopäivä.
su 19.5. klo 10.00

Lapin kirkko

Kaatuneitten muistopäivän messu

Huom. poikkeuksellisesti jumalanpalvelus pidetään klo 10 kaatuneitten muistopäivän perinteen mukaisesti. Lounaan sijasta kirkkokahvit messun jälkeen.
su 19.5. klo 17.00 -20.00

Kodiksamintie 403

Karaokekirkko Kodiksamin monitoimikoululla

Tervetuloa karaokekirkkoon!