Palmusunnuntain konsertti

Pyhän Ristin kirkko

Konsertti

Palmusunnuntain konsertti 14.4, klo 18 Rauman kirkossa kuljettaa kuulijan kohti Pääsiäistä. Ohjelmassa kuullaan mm. Merikantoa, Pylkkästä ja Järnefeltiä, joiden musiikki yhdistettynä Leinon, Pohjanpään ja Kallaksen teksteihin maalaavat suomalaista sielunmaisemaa kehdosta hautaan.

Esiintyjät ovat Sibelius-Akatemian opiskelijoita, jotka ovat yhdessä suunnitelleet konsertin ohjelman ja kaaren. Sopraano Marianne Montonen on Vantaalta kotoisin oleva laulajatar, hän sijoittui syksyllä 2018 kansallisessa Lied-kilpailussa kolmanneksi. Baritoni Johannes Pessi on porilaislähtöinen laulaja, joka suorittaa kandidaatin tutkintonsa tänän vuonna. Viulisti Niina Lindholm on myös porilaislähtöinen muusikko ja hän valmistuu musiikin maisteriksi keväällä 2019. Urkuri Elisa Vikki on alunperin Raumalta kotoisin oleva taiteilija. Hän opiskelee kolmatta vuottaan Sibelius-Akatemiassa.

Pyhän Ristin kirkko

Messu yhdessä Herättäjäyhdistyksen kanssa

Marianpäivän messussa iloitaan Jeesuksesta

Lapin kirkko