Palmusunnuntain sanajumalanpalvelus

Lapin kirkko

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkopyhää viettävä Eläkeliiton Lapin yhdistys tarjoaa kaikille kirkkokahvit Lapin seurakuntakodissa Hiedastentie 6. Kirkkokahveilla mukana Lapin lapsikuoro sekä kappelineuvoston edustajia ja kirkkoherra Henry Liivola, jotka kertovat Lapin kirkon jumalanpalveluskäytäntöön tulevista uusista asioista ja muutoksista toukokuun alussa.

Liturgia: Olavi Saurio
Saarna: Henry Liivola
Kanttori: Jouni Kukko
Kolehti: Syrjäytetyssä asemassa olevien hyväksi tehtävään työhön Suomen Lähetysseuran kautta
Lapsikuoroa johtaa seurakuntakodissa Kati Yrjölä.

Lapin kappeliseurakunta

Pyhän Ristin kirkko

Iltarippikoulun konfirmaatiomessu

Lapin kirkko

Perhemessu

Lapin päiväkerhojen perhemessu ja kevätjuhla. Ennen messua klo 12 kaikille avoin lounas Lapin seurakuntakodissa, vapaaehtoinen maksu. Päiväkerhojen kevätjuhla seurakuntakodissa perhemessun jälkeen.

Nuortentalo

#Franssinmessu

Yhteisöllinen messu hausbändillä. Voiko kristittynä kasvaa yhdessä muiden kanssa? Millainen on yhteisöllinen messu? Sinut on kutsuttu! Lähde mukaan!