Tangomessu

Pyhän Ristin kirkko

Suuren suosion saavuttanut tangomessu soi jälleen!

Satumaa-tango soi taas Pyhän Ristin kirkon tangomessussa.
Jo aiemmin suuren suosion saavuttanut tangomessu järjestetään jälleen sunnuntaina 28.4.2019 klo 18.

Tangomessussa erityistä on se, että kaikki messussa soitettava musiikki on tangomusiikkia. Musiikki korostaa pääsiäisen jälkeistä iloa: messuun valitut tangot kertovat keväästä ja valosta.

Ohjelmistossa on muuan muassa rakastettu Satumaa, Illan viimeinen tango, Valoa ikkunassa, Kohtalon tango ja Laulava sydän. Messussa musisoivat tutut raumalaiset muusikot: Iris Saviauk, viulu, Hannu Pärssinen, kontrabasso, Jyrki Lehti, kitara, Johanna Pakula, laulu sekä Jukka Ritakorpi, harmonikka. Musiikin on sovittanut Jukka Ritakorpi.

Messun juontaa Olli Kaukonen ja puheen pitää Riitta Granroth. Kolehti kerätään yhteisvastuun hyväksi.

Tervetuloa tangomessuun!