Perheiden peli-ilta Meriristissä

Meriristi

Tervetuloa koko perhe viettämään yhteistä, liikunnallista ja iloista hetkeä muiden perheiden kanssa.

Toivomme, että alle kouluikäisten kanssa liikkuu aina oma aikuinen. Peli-illan ohjelma on monipuolista liikkumista ja vaihtelee viikoittain. Ryhmä on kaikille avoin ja maksuton. Ryhmää ohjaavat vapaaehtoiset iskät.

Kaaron seurakuntakoti

Avoin perhekerho

Tervetuloa avoimeen perhekerhoon!

Lehtikuusentie 5 C

Lajotuvalla aamupalahetki

Hei,sinä Lajon asukas. Tervetuloa nauttimaan aamupalaa hyvässä seurassa Lajotuvalle joka torstai aamu. Aamupala on maksuton ja samalla voit tavata diakoniatyöntekijän.

Renkaidenvaihto Yhteisvastuutempaus WinNovassa

Satamakatu 19 autopuolen opiskelijat vaihtavat auton renkaat Yhteisvastuutempauksessa. Vaihtaminen tapahtuu jonotusperiaatteella ja tapahtumassa on käteismaksu. Pihalta voit ostaa odotellessasi grillistä makkaraa. Tervetuloa!