Avoin perhekerho

Cafe Tassula, Nortamonkatu 30

Tervetuloa avoimeen perhekerhoon

Kerho on avoin kaikille, siihen ei tarvitse ilmoittautua ja osallistuminen on ilmaista. Kerho tarjoaa vertaistukea lapsiperheille. Lapset ovat oman aikuisen vastuulla. Kerhossa leikitään, lauletaan, askarrellaan ja hiljennytään kirkkovuoteen liittyvien asioiden ympärille. Cafe Tassulassa on mahdollisuus ostaa kahvia ja kahvileipää kaupungin nuorisotoimen kahvilasta.

Kaaron seurakuntakoti

Avoin perhekerho

Tervetuloa avoimeen perhekerhoon!

Lehtikuusentie 5 C

Lajotuvalla aamupalahetki

Hei,sinä Lajon asukas. Tervetuloa nauttimaan aamupalaa hyvässä seurassa Lajotuvalle joka torstai aamu. Aamupala on maksuton ja samalla voit tavata diakoniatyöntekijän.

Renkaidenvaihto Yhteisvastuutempaus WinNovassa

Satamakatu 19 autopuolen opiskelijat vaihtavat auton renkaat Yhteisvastuutempauksessa. Vaihtaminen tapahtuu jonotusperiaatteella ja tapahtumassa on käteismaksu. Pihalta voit ostaa odotellessasi grillistä makkaraa. Tervetuloa!