Kari Vepsän Elämästä kiitos -kirkkokonsertti

Kari Vepsän Elämästä kiitos -kirkkokonsertti Pyhän Ristin kirkko

Kari Vepsä konsertoi kirkoissa ja konserttitaloissa eri puolilla Suomea paikallisten syöpäjärjestöjen toiminnan tukemiseksi.

Konserteissa vastaanotto on ollut lämmin ja koskettava.

Kari haluaa tulla lähelle ihmisiä ja kertoa omista elämän karikoista ja vaikeista paikoista.

- Niistä kaikista selviää uskon ja läheisten turvin, kertoo itsekin eturauhassyövän kokenut kansanlaulaja.

Kari säestäjineen esittää tuttuja, kauneimpia hengellisiä ja Karin omia tunnettuja lauluja. Konsertissa kuulemme mm. Päivä vain, Nousee päivä laskee päivä, Ystävän laulu, Kuinka voit väittää ja Kaksi nauhaa. Kappaleiden sovituksista vastaa Juse Venäläinen.
Ohjelmalehtinen ovelta 15 €

Pyhän Ristin kirkko

Iltarippikoulun konfirmaatiomessu

Lapin kirkko

Perhemessu

Lapin päiväkerhojen perhemessu ja kevätjuhla. Ennen messua klo 12 kaikille avoin lounas Lapin seurakuntakodissa, vapaaehtoinen maksu. Päiväkerhojen kevätjuhla seurakuntakodissa perhemessun jälkeen.

Nuortentalo

#Franssinmessu

Yhteisöllinen messu hausbändillä. Voiko kristittynä kasvaa yhdessä muiden kanssa? Millainen on yhteisöllinen messu? Sinut on kutsuttu! Lähde mukaan!