Avoin perhekerho

Cafe Tassula, Nortamonkatu 30

Tervetuloa avoimeen perhekerhoon

Kerho on avoin kaikille, siihen ei tarvitse ilmoittautua ja osallistuminen on ilmaista. Kerho tarjoaa vertaistukea lapsiperheille. Lapset ovat oman aikuisen vastuulla. Kerhossa leikitään, lauletaan, askarrellaan ja hiljennytään kirkkovuoteen liittyvien asioiden ympärille. Cafe Tassulassa on mahdollisuus ostaa kahvia ja kahvileipää kaupungin nuorisotoimen kahvilasta.

Lapin kirkko

Perhemessu

Lapin päiväkerhojen perhemessu ja kevätjuhla. Ennen messua klo 12 kaikille avoin lounas Lapin seurakuntakodissa, vapaaehtoinen maksu. Päiväkerhojen kevätjuhla seurakuntakodissa perhemessun jälkeen.

Nuortentalo

#Franssinmessu

Yhteisöllinen messu hausbändillä. Voiko kristittynä kasvaa yhdessä muiden kanssa? Millainen on yhteisöllinen messu? Sinut on kutsuttu! Lähde mukaan!

Cafe Tassula, Nortamonkatu 30

Avoin perhekerho