Kirkko mukana vauvaperheen arjessa ja juhlassa

Kuapplan juhlatila, Jokiranta 5

Ilmoittaudu tästä

Kastetaanko vauva? Mitä käytännön järjestelyjä se vaatii? Minkälaista tukea perhe voi saada kotiseurakunnaltaan vauva-aikana?

Vauvaperheen elämään valmistautuvia äitejä/pareja kutsutaan, osana neuvolan perhevalmennusta, nyt myös seurakuntaan miettimään vauvan ensimmäistä juhlaa ja tutustumaan erilaisiin vertaisryhmätoimintoihin, joita seurakunta tarjoaa. Vauvan kasteelle tuominen ei ole enää itsestään selvyys. Käytännön järjestelyt saattavat huolettaa nuoria perheitä. Rauman seurakunta kannustaa valitsemaan kasteen!
Tämän puolitoistatuntisen aikana jutellaan erilaisista juhlatavoista ja -paikoista. Lisäksi perheille esitellään vauvaperhetoimintaa, jota seurakunnassa on runsaasti ja jota ohjaavat ammattitaitoiset lastenohjaajat. Mukaan voivat tulla muutkin kuin ensimmäistä lastaan odottavat äidit/parit.
Tarjolla pieni iltapala. Ilmoittautuminen 19.5. mennessä. Tilaisuudessa mukana pappi Satu Salminen ja varhaiskasvatuksen ohjaaja Tiina Kaukonen

Pyhän Ristin kirkko

Perhepäivä Pyhän Ristin kirkolla

Perhepäivässä koko perhe saa levätä ja nauttia yhdessäolosta!

Kaaron seurakuntakoti

Avoin perhekerho

Tervetuloa avoimeen perhekerhoon!

Lehtikuusentie 5 C

Lajotuvalla aamupalahetki

Hei,sinä Lajon asukas. Tervetuloa nauttimaan aamupalaa hyvässä seurassa Lajotuvalle joka torstai aamu. Aamupala on maksuton ja samalla voit tavata diakoniatyöntekijän.