Kevätretki Vivamoon ja Iittalaan pe 24.5.

Muu tila

Lähde mukaan keväiselle retkelle Lohjalle Vivamon Raamattukylään sekä Iittalan Lasimäelle!

Vivamon Raamattukylässä katsomme näytelmän Laupias Samarialainen. Näytelmä nostaa esille ihmisen vastuun toisesta ihmisestä ja samalla koko luomakunnasta. Keitä ovat ne, jotka kipeästi tarvitsevat apua tänään? Keitä ovat ne, jotka kulkevat ohi? Missä ovat aikamme samarialaiset? Näytelmän jälkeen nautimme lounaan Vivamossa.

Lounaan jälkeen matka jatkuu Iittalan Lasimäelle, jossa saamme nauttia mm. Kultasuklaan maistiaisia. Lisäksi omatoimista kiertelyä Lasimäen putiikeissa.

HUOM! RETKI EI SOVELLU LIIKUNTARAJOITTEISILLE, retken aikana kävellään paljon.

Matkalle lähdetään klo 7.30 Rauman Pyhän Ristin kirkolta. Retken hinta on 40 € (sisältää bussikuljetuksen, näytelmän lipun, lounaan, matkanjohtajien palvelut ja matkavakuutuksen). Retkimaksu kerätään bussissa. Varaathan tasarahan!
Takaisin Raumalla olemme n. klo 20.

Ota mukaan vesipullo sekä säänmukainen vaatetus.

Sitovat ilmoittautumiset ja lisätiedot puhelimitse viimeistään 6.5. mennessä Susannalle 044 769 1269 tai Kirsille 044 769 1265.

Vanhustyö.

Kansainvälinen diakonia, yhteisvastuukeräys, monikulttuurisuustyö

Kesäkoti

Torstaiseurat

Kauniissa kesäisessä illassa yhdessäoloa Sanan ja sävelten ääressä.

Lapin seurakuntakodin pihanurmi

Kesähartaus

Sateen sattuessa Lapin seurakuntakodin sisällä.

Meriristi, Varhontie 14

Juhannusjuhla