50 v. sitten ripille päässeiden juhla

Haappusten kirkko

Messu, johon kutsumme erityisesti 50 vuotta sitten ripille päässeitä

Tuleeko rippikoulustasi kuluneeksi 50 vuotta?

Kutsumme sinut juhlimaan yhdessä muiden vuonna 1969 rippikoulunsa käyneiden kanssa. Aloitamme juhlamme yhteisellä jumalanpalveluksella, jonka jälkeen on mahdollisuus tavata rippikoulu-kavereita, muistella yhteistä rippikoulu-kokemusta sekä kuulla tuoreita kuulumisia rippikouluista. Voit ilmoittautua 17.5. mennessä Armi Mattilalle: armi.mattila@evl.fi tai 044 7691248.

Lisätietoja pastoreilta Ilkka Riihimäki: ilkka.riihimaki@evl.fi tai 044 7691292 tai Taneli Ala-Oppaalta taneli.ala-opas@evl.fi tai 044 769 1284.

Tervetuloa, tuothan ystäväsikin tullessasi!:)

Evening prayer

Are you an international visiting or residing at Rauma? Come and join us! The Evening prayer in English is based on the ancient vesper prayer but with some modern elements and hymns. It is followed by some coffee and something to eat at the Parish Hall.

Evening prayer

Holy Communion

Welcome to Holy Communion in English at the Church of the Holy Cross! After the service everyone is welcome for some coffee and conversation at the Parish Hall.