Kesäinen Franssinmessu Narvinjärven rannalla

Narvin kesäkoti

Kesäinen Franssinmessu Narvinjärven rannalla.

Tervetuloa viettämään kesäistä Franssinmessua Narvinjärven rannalle! Franssinmessussa tarjolla on hengellistä musiikkia, Raamatun opetusta, rukousta, ehtoollisen sakramentti, lapsille omaa erillistä ohjelmaa, Messun jälkeen alkaa Lapin kappeliseurakunnan yleinen saunailta, jossa saatavissa makkaranpaistoa ja pientä tarjoilua.

Lapin kappeliseurakunta, Rauman seurakunta

International Parish work/Rauma Lutheran Parish

#Franssinmessu

Yhteisöllinen messu hausbändillä. Voiko kristittynä kasvaa yhdessä muiden kanssa? Millainen on yhteisöllinen messu? Sinut on kutsuttu! Lähde mukaan!

Franssinmessu

Yhteisöllinen messu hausbändillä. Voiko kristittynä kasvaa yhdessä muiden kanssa? Millainen on yhteisöllinen messu? Mukaan on tervetullut jokainen - uskon asioiden etsijästä konkariin. Lähde mukaan!

#Franssinmessu