Pisara -suurleiri Partaharjulla - Perheleiri

Partaharju, Pieksämäki

Lähde perheen kanssa telttailemaan Partaharjulle!

24.-29.7.2019 Pieksämäen Partaharjulla järjestetään jo 18. kerran valtakunnallinen suurleiri, jonne odotetaan noin 2000 osallistujaa.
Lähdemme leirille myös Rauman seurakunnasta ja ilmoittautua voit mukaan, vaikka koko perheen voimin.

Perheleiri on suunnattu lapsiperheille, joissa on pieniä lapsia. Perheleiri on erillinen leirinsä ison suurleirin sisällä. Majoittuminen tapahtuu leirikylä Perhelässä. Perheleirin puuhat ja puitteet on suunniteltu pienten lasten ja lapsiperheiden ehdoilla.

Koko perhe voi myös yöpyä kouluikäisten leirillä Harjulassa. Vaikka majoittuisi Harjulassa, niin perheet voivat pienten lasten kanssa osallistua Perhelän kylän ohjelmiin. Jos haluat majoittua perheen pienten lasten kanssa seurakunnan telttapihaan, ole yhteydessä seurakunnan nuorisotyönohjaajaan. Katsotaan jokaiselle perheelle sopivin vaihtoehto.

Kirkkokatu 2, Käyntiosoite, Kalliokatu 19

Narvin kesäkoti

Narvin leiri

Lähde leireilemään Narvijärven rannalle!

Karvatti

Täyskymppileiri 1

Lähde mukaan 10- vuotiaiden omalle leirille!