Non Stop -vihkipäivä

Pyhän Ristin kirkko

Naimisiin 19.9.2019? Rauman seurakunta järjestää non stop-häätapahtuman, jossa vihkimisen voi toimittaa pienelläkin joukolla ja rennolla otteella. Seurakunta tarjoaa hääkakkukahvit seurakuntatalolla vihkipareille ja vieraille. Parit vihitään perinteikkäässä Pyhän Ristin kirkossa.

Rauman seurakunta on järjestänyt viime vuosina useita non-stop-häätapahtumia, joiden suosio on ollut suuri. Nytkin on varauduttu useaan vihkivuoroon.
Vuorot varataan etukäteen kirkkoherranvirastosta, kuten myös lyhyt keskusteluaika juuri ennen vihkimistä. Kahvitukseen osallistuvien vieraiden määrä on hyvä ilmoittaa. Muistathan, että avioliiton esteiden tutkinta on käynnistettävä kirkkoherranvirastossa vähintään viikkoa ennen vihkimistä. Vihkipäivän vihkiajat varataan kirkkoherranviraston kautta maanantaihin 9.9.2019 mennessä.

Tiedusteluihin vastaa Rauman kirkkoherranvirasto. Vihkivuorojen varaukset: kirkkoherranvirasto p. 02 8377 5300.

Kappalainen

Vastuualueena rippikoulutyö

Oppilaitospastori

Vastuualueena oppilaitosyhteistyö.