Nuortentalo

Voitaisiinko sunnuntai-iltapäivisin Raumalla tehdä uudenlainen yhteisöllinen sekä kohtaamispainotteinen messu? Franssinmessu on puitteiltaan rento, mutta sisällöltään syvällinen messu. Yhteisöllistä messua tehdään yhdessä vapaaehtoisten kanssa, jotka palvelevat omilla lahjoillaan. Musiikista vastaa houseband. Mukaan on tervetullut jokainen - uskon asioiden etsijästä konkariin.

Messuun on lämpimästi tervetullut aivan jokainen, mutta erityisesti toivomme mukaan heitä, joiden on ollut vaikea löytää paikkaansa seurakunnassa muuten. Messussa on Raamatun opetusta, rukousta, ehtoollisen sakramentti, pyhäkoulu ja leikkitila lapsille sekä pientä iltapalaa kaikille messun jälkeen. Tilaisuus kestää noin tunnista puoleentoista ennen iltapalalle siirtymistä. Lähde mukaan!

International Parish work/Rauma Lutheran Parish

Franssinmessu

Yhteisöllinen messu hausbändillä. Voiko kristittynä kasvaa yhdessä muiden kanssa? Millainen on yhteisöllinen messu? Sinut on kutsuttu! Lähde mukaan!

Franssinmessu

Voiko kristittynä kasvaa yhdessä muiden kanssa? Millainen on puitteiltaan rento messu? Haluamme tehdä yhteisöllistä messua yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Musiikkista vastaa houseband. Tervetuloa mukaan!