Holy Communion

Pyhän Ristin kirkko

Welcome to Holy Communion in English at the Church of the Holy Cross! After the service everyone is welcome for some coffee and conversation at the Parish Hall.

Luterilaiset englanninkieliset ehtoollisjumalanpalvelukset ja kirkkokahvit kerran kuussa ovat avoimia myös suomenkielisille kielitaidosta riippumatta. Tervetuloa!

International Parish work/Rauma Lutheran Parish

Evening prayer

Are you an international visiting or residing at Rauma? Come and join us! The Evening prayer in English is based on the ancient vesper prayer but with some modern elements and hymns. It is followed by some coffee and something to eat at the Parish Hall.

Evening prayer