Pyhän Ristin kirkko

Welcome to Holy Communion in English at the Church of the Holy Cross (Luostarinkatu 1)! After the service everyone is welcome for some coffee and conversation at the Parish Hall.

Luterilaiset englanninkieliset ehtoollisjumalanpalvelukset ja kirkkokahvit kerran kuussa ovat avoimia myös suomenkielisille kielitaidosta riippumatta. Tervetuloa!
Taneli Ala-Opas

International Parish work/Rauma Lutheran Parish

International Christmas Carols

Are you an international visiting or residing at Rauma? Come and join us for the international Christmas Carols at the Church of the Holy Cross followed by some "glögi", coffee, tea and Christmas pastries at the Parish Hall.