All Saints Evening Prayer at Kordelin Chapel

Pyhän Ristin kirkko

Are you an international visiting or residing at Rauma? Come and join us for All Saints day's evening prayer at the Kordelin Chapel. We'll start from the Church and walk to the cemetery chapel. After the service the is coffee and something to eat at the Parish Hall, next to the Chuch

We'll start to walk from the Church 18 (6pm) and have our prayer at the Kordelin Chapel (at the Old Cemetery). After the service we return to the Church. Englanninkielinen pyhäinpäivän hartaus Kordelinin kappelilla, kävely kappelille lähtee kirkolla klo 18.

International Parish work/Rauma Lutheran Parish

International Christmas Carols

Are you an international visiting or residing at Rauma? Come and join us for the international Christmas Carols at the Church of the Holy Cross followed by some "glögi", coffee, tea and Christmas pastries at the Parish Hall.

Holy Communion

Welcome to Holy Communion in English at the Church of the Holy Cross (Luostarinkatu 1)! After the service everyone is welcome for some coffee and conversation at the Parish Hall.

Holy Communion