Joulun lapsi -talkoot

Lapin seurakuntakoti

Tule mukaan auttamaan!

Jo perinteeksi muodostunut pakkausjuhla toteutetaan taas tänäkin vuonna. Jälleen tarvitaan pipoja, hanskoja, lämpimiä vaatteita, leluja, koulutarvikkeita (vihkoja, kyniä,taskulaskimia yms.) hiuskampoja, -harjoja, hammasharjoja ynnä muuta mukavaa laatikoihin pakattavaksi eri ikäisille tytöille ja pojille. Muistathan että kaikki pakkaamme tavarat ovat uusia, käytettyjä emme ota vastaan!

Ikäryhmät ovat 2-4-, 5-10- sekä 11-14 -vuotiaat. Olethan jälleen mukana? Viime vuonna saimme yli sata pakettia lahjoittamistanne tavaroista, eli yli sata lasta sai vastaanottaa meidän tekemää lahjaa!

Lauantaina 9.11. klo 11.30 alkaen Lapin Seurakuntakodilla aletaan ottamaan vastaan lahjoituksianne. Klo 13 alkaa varsinainen lahjojen pakkaaminen. Voit halutessasi jäädä myös siihen! Jos et ehdi ollenkaan osallistumaan varsinaiseen pakkausjuhlapäivään, voit toimittaa lahjoitustavaraa jo etukäteen Rauman Seurakunnan diakonityöntekijä Minnalle tai
OJL-koordinaattori Mialle. Ota yhteyttä puhelimitse 044 7691 264 Minna tai 0400 724 786 (klo 15 jälkeen) Mia

Olet lämpimästi tervetullut!

Lisätietoja Joulunlapsi-sivulta