Meren laulua kuuntelen - Hiljaisuuden päivä

Meriristi

Tervetuloa hiljentymään yhdessä meren äärelle!

Laskeudumme hiljaisuuteen virikepuheen jälkeen. Nautimme keittolounaan, jonka jälkeen mahdollisuus lukea kirjallisuutta takkatulen ääressä, maalata, saunoa ja ulkoilla. Lopuksi vietämme hiljaisuuden messua, jossa levähdämme Jumalan läsnäolossa ja laulamme Taizén rukouslauluja. Messun jälkeen lähtökahvit.
Ilmoittautumiset 1.11. mennessä seurakunnan kotisivujen kautta sähköisesti tai Satu Salmiselle, satu.salminen@evl.fi, 044-7691 287, Ulla Vuorelle, ulla.e.vuori@evl.fi, 044-7691 297. Ateriamaksu 5 euroa maksetaan paikan päällä käteisellä.

Pyhän Ristin kirkko

Holy Communion

Welcome to Holy Communion in English at the Church of the Holy Cross (Luostarinkatu 1)! After the service everyone is welcome for some coffee and conversation at the Parish Hall.

Pyhän Ristin kirkko

Messu : 3. sunnuntai loppiaisesta

Unajan seurakuntakoti

Messu ja kirkkokahvit. Gideonit vierailevat.