Meren laulua kuuntelen - Hiljaisuuden päivä

Meriristi

Tervetuloa hiljentymään yhdessä meren äärelle!

Laskeudumme hiljaisuuteen virikepuheen jälkeen. Nautimme keittolounaan, jonka jälkeen mahdollisuus lukea kirjallisuutta takkatulen ääressä, maalata, saunoa ja ulkoilla. Lopuksi vietämme hiljaisuuden messua, jossa levähdämme Jumalan läsnäolossa ja laulamme Taizén rukouslauluja. Messun jälkeen lähtökahvit.
Ilmoittautumiset 1.11. mennessä seurakunnan kotisivujen kautta sähköisesti tai Satu Salmiselle, satu.salminen@evl.fi, 044-7691 287, Ulla Vuorelle, ulla.e.vuori@evl.fi, 044-7691 297. Ateriamaksu 5 euroa maksetaan paikan päällä käteisellä.

Pyhän Ristin kirkko

Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus

Lapin kirkko

Itsenäisyyspäivän juhlasanajumalanpalvelus

Toimitetaan edellisen 1958/68 käsikirjan mukaan. Jumalanpalveluksen jälkeen seppelten lasku haudoilla ja juhlakirkkokahvit seurakuntakodissa. Huom. perinteinen alkamisaika klo 10.

Lapin kirkko

Partiolaisten soihtukulkue

Partiolaiset laittavat perinteen mukaisesti lyhdyt sankarihaudoille.